Αγνοήθηκαν οι ηθοποιοί στις υποψηφιότητες για τα “τηλεοπτικά Oscar” που έχει η σειρά Stranger Things – Cineramen

STRANGER THINGS Sadie Sink as Max Mayfield in STRANGER THINGS. Cr. Courtesy of Netflix © 2022

Βαθμολόγησε το άρθρο

H σειρά του Netflix, Stranger Things, είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές που είδαμε τα τελευταία χρόνια με την τρέχουσα τέταρτη σεζόν να έχει το επικό φινάλε πλέον και η πέμπτη θα είναι η τελευταία.

Η σειρά έχει κάνει ρεκόρ τηλεθέασης, απέσπασε εξαιρετικές κριτικές, ωστόσο ενώ πήρε 13  υποψηφιότητες για τα βραβεία Emmy, αγνοήθηκαν δυο ηθοποιοί της. Οι Millie Bobby Brown και κυρίως η Sadie Sink (που έκανε το breakout και ήταν εξαιρετική σε αυτή τη σεζόν), δεν πήραν ούτε μια υποψηφιότητα, όπως το ίδιο και οι υπόλοιποι.
Η σειρά είναι υποψήφια για Καλύτερη Δραματική (το μεγαλύτερο βραβείο της τελετής), ενώ ξεχωρίζει το επεισόδιο “Dear Billy” που θα διεκδικήσει τα βραβεία των Outstanding Single-Camera Picture Editing for a Drama Series, Outstanding Prosthetic Makeup, Outstanding Music Supervision και Outstanding Stunt Performance.
Επίσης η σειρά διαγωνίζεται στα Outstanding Production Design for a Narrative Period or Fantasy Program (One Hour Or More); Outstanding Period and/or Character Hairstyling; Outstanding Period and/or Character Makeup (Non-Prosthetic); Outstanding Sound Editing for a Comedy or Drama Series (One Hour); Outstanding Sound Mixing for a Comedy or Drama Series (One Hour); Outstanding Special Visual Effects in a Season or a Movie και Outstanding Stunt Coordination for a Drama Series, Limited or Anthology Series or Movie.
Η σύνοψη για την τέταρτη σεζόν: Έξι χρόνια μετά την Μάχη του Starcourt, οι ήρωες μας έχουν σκορπίσει στους πέντε ανέμους, κάποιοι για την δική τους ασφάλεια και κάποιοι παρά την θέληση τους. Με την περιπετειώδη ομάδα χωρισμένη για πρώτη φορά, τους βλέπουμε να προσπαθούν να προχωρή …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss