Αλέξανδρος Μυλωνάς: Εδώ και δεκαετίες ακούγονταν πράγματα για τον Λιγνάδη

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» παραχώρησε συνέντευξη ο Αλέξανδρος Μυλωνάς και υπογράμμισε, μέσα σε όλα, πως τις τελευταίες δεκαετίες ακουγόντουσαν «πράγματα» για τον προφυλακισμένο ηθοποιό και πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη.

«Όχι, δεν έπεσα από τα σύννεφα καθόλου»

Ειδικότερα, ο ηθοποιός σημείωσε χαρακτηριστικά για αυτό: «Όχι, δεν έπεσα από τα σύννεφα καθόλου. Εδώ και δεκαετίες ακούγονταν πράγματα, κυρίως για τον Λιγνάδη και για τον Φιλιππίδη πιο πρόσφατα» τόνισε ο ηθοποιός.

«Δεν θα ξανασυνεργαζόμουν με τον κ. Λιγνάδη»

«Χαίρομαι που έγινε, χαίρομαι που αυτές οι συμπεριφορές δεν μένουν ατιμώρητες» υπογράμμισε ο Αλέξανδρος Μυλωνάς. Και αμέσως μετά πρόσθεσε πως: «Δεν θα ξανασυνεργαζόμουν με τον κ. Λιγνάδη, αλλά δεν τον βλέπω να ξαναδουλεύει στο θέατρο σα να μην είχε συμβεί τίποτα».

Τι απαντά ο Αλέξανδρος Μυλωνάς στην ερώτηση «γιατί τώρα;»

Στην ερώτηση «γιατί τώρα;» που πολλοί ρωτούν σε σχέση με το ελληνικό #metoo και τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ο Αλέξανδρος Μυλωνάς απάντησε: «Αυτό το βρίσκω πολύ βλακώδες. Τι θα πει “γιατί τώρα;”. Γιατί πριν φοβόντουσαν. Τόσο απλό. Κακό είναι που φοβόντουσαν; Τώρα μαζεύτηκαν πολλοί και δε φοβούνται. Και τους καταλαβαίνω απολύτως».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss