Αλέξανδρος Παρθένης: «Μέσα σε ένα βράδυ είδα να χάνονται τα πάντα»

Ο Αλέξανδρος Παρθένης μέσα από την πρωινή εκπομπή «Πάμε Δανάη», την Παρασκευή (5/11), προχώρησε σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη όπου αναφέρθηκε σε όλα εκείνα που τον έκαναν τον άνθρωπο που είναι σήμερα. Ο ίδιος μίλησε, μεταξύ άλλων, για την καριέρα του ως ηθοποιός και μοντέλο, για τη σύντροφό του, αλλά και για το χειρουργείο που του άλλαξε τη ζωή ολοκληρωτικά.

«Για να έχεις ένα αποτέλεσμα στην πασαρέλα ήταν πολλές ώρες πριν η προετοιμασία και οι πρόβες»

Αρχικά, ο Αλέξανδρος Παρθένης αναφέρθηκε στο πέρασμά του από τον χώρο του μόντελινγκ, στην ένταση του επαγγέλματος και στις δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει.

Ειδικότερα, ανέφερε: «Θυμάμαι το άγχος του να αλλάξουμε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ρούχα για να ξανά βγούμε, τα πολύωρα ταξίδια για να πας στη δουλειά, η πολύωρη αναμονή του να βγεις και να έχεις ένα ωραίο αποτέλεσμα».

Και συμπλήρωσε: «Για να έχεις ένα αποτέλεσμα στην πασαρέλα στο μόντελινγκ, όπου η πασαρέλα κρατούσε μάξιμουμ μια ώρα, ήταν πολλές ώρες πριν η προετοιμασία και οι πρόβες. Κάτι αντίστοιχο γίνεται και σε ένα θεατρικό έργο».

«Είχα πάει στο Μιλάνο, είχα κάνει όλα τα κάστινγκ, σε κανένα δεν μου χώραγε το ρούχο, οπότε με διώχνανε»

«Τα πράγματα όμως στο εξωτερικό δεν ήταν εύκολα. Το μέγεθός μου σαν σωματότυπος δεν βοήθησε. Είχα πάει στο Μιλάνο, είχα κάνει όλα τα κάστινγκ, σε κανένα δεν μου χώραγε το ρούχο, οπότε με διώχνανε», ανέφερε επίσης, ενώ παραδέχτηκε ότι τελικά τον κέρδισε η υποκριτική.

«Η Κατερίνα Θάνου ήταν ένας άνθρωπος που θαύμαζα και θαυμάζω»

Για την πρώην σύζυγό του Κατερίνα Θάνου δήλωσε: «Ήταν ένας άνθρωπος που ήταν στη ζωή μου, ήταν ένας άνθρωπος που θαύμαζα και θαυμάζω, αλλά αποφασίσαμε ότι οι δρόμοι μας ήταν διαφορετικοί».

«Η Βιβή είναι ο άνθρωπος μου»

Στη συνέχεια, ο Αλέξανδρος Παρθένης μίλησε επίσης, και για την σχέση του με την την Βιβή Κωστοπούλου, τονίζοντας πως είναι ο άνθρωπός του. Χαρακτηριστικά είπε: «Είναι ο άνθρωπός μου, είμαστε 5 χρόνια μαζί και όπως λέω ζούμε μαζί, είναι αυτό που με συμπληρώνει. Νομίζω ότι είναι καρμικό. Δεν θέλω βιολογικό παιδί, γιατί μεγαλώνουμε αλλά έχω δυο παιδιά της συντρόφου μου από τον πρώτο της γάμο».

«Το χειρουργείο με άλλαξε ριζικά, τώρα ζω το κάθε λεπτό 100%»

Επιπλέον, ο γοητευτικός ηθοποιός δεν δίστασε να αναφερθεί και στην περιπέτεια της υγείας του, που τον έκανε να αλλάξει εντελώς τρόπος σκέψης, εφόσον τον βοήθησε να δει τη ζωή με διαφορετικό τρόπο. Μάλιστα, τόνισε πως πλέον ζει το κάθε λεπτό στο 100%. Ο Αλέξανδρος Παρθένης είπε: «Το χειρουργείο με άλλαξε ριζικά. Άλλαξα τελείως τον τρόπο που σκέφτηκα μετά την ατυχία που είχα. Μέσα σε ένα βράδυ είδα να χάνονται τα πάντα, οι δημοσιότητες, οι καριέρες, η υγεία μου η ίδια. Τώρα ζω το κάθε λεπτό 100%».

Ποια η σχέση του με τα social media;

Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι ανέφερε πως δεν έχει καλές σχέσεις με τα Social Media και του φαίνεται στενάχωρο που πλέον δεν υπάρχουν αληθινές σχέσεις.

Τα επερχόμενα επαγγελματικά του σχέδια

Τέλος, αποκάλυψε ότι συζητά με έναν τηλεοπτικό σταθμό για ένα σίριαλ με λίγα επεισόδια που το χαρακτήρισε μάλιστα καινοτόμο για την ελληνική τηλεόραση. «Είναι μια πρόταση για λίγα επεισόδια σε σίριαλ που θα είναι πολύ καινοτόμο για την ελληνική τηλεόραση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξανδρος Παρθένης στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη»:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss