Αλλαγή για την ταινία Madame Web – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Tα spinoff από το Spider-man Universe δίνουν και παίρνουν τον τελευταίο καιρό. Αρχικά είχαμε τo Venom (μαζί με το sequel του) και μετά την ταινία Morbius, έχουμε μια ακόμα που ανακοινώθηκε επίσημα για τον Φεβρουάριο του 2024, αντί για τον Οκτώβριο του 2023.

Η Sony θα μεταφέρει σε ταινία το κόμικ “Madame Web” που είχαν δημιουργήσει οι Denny O’Neil και John Romita Jr με την Dakota Johnson να είναι πρωταγωνίστρια, ενώ θα παίξουν και οι Adam Scott, Sydney Sweeney, Emma Roberts, Tahar Rahim, Celeste O’Connor, Isabela Merced. H S.J. Clarkson είναι στην σκηνοθεσία, ενώ το σενάριο θα γράψουν οι Burk Sharpless και Matt Sazama.
Ο χαρακτήρας εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1980 και πιο συγκεκριμένα στο τεύχος #210 του comic “The Amazing Spider-Man”, της Marvel Comics. Η Cassandra Webb έκανε την εμφάνιση της στα κόμικ συνήθως σαν μια γηρασμένη τυφλή γυναίκα, που πάσχει απο μια χρόνια νευρομυϊκή ασθένεια που δυσκολεύει την κίνηση και την αναπνοή της, κάτι που την αναγκάζει να βρίσκεται συνδεδεμένη με μια συσκευή μηχανικής υποστήριξης που μοιάζει με ιστό αράχνης. Ο χαρακτήρας της διαθέτει μαντικές και τηλεπαθητικές ικανότητες, ενώ κάποτε είχε βοηθήσει τον Spider-Man στην αναζήτηση ενός θύματος απαγωγής.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss