Ανακοινώθηκε και 5η spinoff σειρά από τον κόσμο του Game of Thrones

Μετά από την ανακοίνωση του HBO για την προετοιμασία τεσσάρων spinoff σειρών που θα αφορούν το Game of Thrones, ο συγγραφέας των βιβλίων ανακοίνωσε την προσθήκη και μιας πέμπτης.

«Είχαμε 4 σενάρια υπό επεξεργασία όταν έφτασα στο Λος Άντζελες την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά μέχρι να φύγω υπήρχαν 5. Προσθέσαμε ένα ακόμη συγγραφέα στους αρχικούς τέσσερις, του οποίου το όνομα δεν θα αποκαλύψω εδώ» έγραψε στο προσωπικό του blog ο Μάρτιν.

Ο 68χρονος συγγραφές αποκάλυψε ακόμα μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με τα spinoffs και συγκεκριμένα πως όλα τους είναι prequels και πως είναι σχετικά απίθανο να καταλήξουν και τα πέντε «στον αέρα».

Ενώ οι fans της σειράς έχουν αρχίσει ήδη να δημιουργούν πλήθος θεωριών σχετικά με τις πιθανές πλοκές των επερχόμενων σειρών, ο Μάρτιν κατέρριψε την φημολογία πως ένα από τα προγράμματα θα έχει ως θέμα τις ιστορίες του Dunk και του Egg, που τοποθετούνται 90 χρόνια πριν τα γεγονότα του Game of Thrones και ακολουθούν τους χαρακτήρες του «Duncan the Tall» και του «Aegon Targaryen».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss