Ανακοινώθηκε επίσημα η σειρά God Of War και θα γίνει χαμός – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Οι μεταφορές των videogame σε μικρή και μεγάλη οθόνη αποτελούν συχνό φαινόμενο εδώ και πολλά χρόνια, ενώ πλέον έχουμε μια ακόμα που θα γίνει μέσα στο επόμενο διάστημα, όπως γνωστοποιήθηκε.

Όπως επιβεβαιώθηκε από την Sony, το God Of War είναι η νέα σειρά που θα γίνει βασισμένη σε videogame και θα είναι από το Amazon Prime Video. Στην παραγωγή θα είναι οι Mark Fergus και Hawk Ostby του The Expanse και ο Rafe Judkins του The Wheel of Time.
Η σειρά θα βασίζεται στο reboot του God of War του 2018, που είναι η όγδοη έκδοση της σειράς God of War, η όγδοη χρονολογικά και η συνέχεια του God of War III του 2010. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια, τα οποία βασίστηκαν καθαρά στην Ελληνική μυθολογία, αυτή η έκδοση έχει τις ρίζες της στη μυθολογία της Σκανδιναβίας στη σφαίρα του Μίντγκαρντ. Για πρώτη φορά στη σειρά, υπάρχουν δύο πρωταγωνιστές: ο Κράτος, ο πρώην Έλληνας Θεός του Πολέμου που παραμένει ο μόνος χαρακτήρας που μπορεί να χειριστεί ο παίκτης, και ο νεαρός γιος του, Ατρέας. Μετά το θάνατο της δεύτερης συζύγου του Κράτος και της μητέρας του Ατρέα, ταξιδεύουν για να εκπληρώσουν την επιθυμία της: να σκορπιστούν οι στάχτες της στην υψηλότερη κορυφή των εννέα βασιλείων. Ο Κράτος κρατά το ταραγμένο παρελθόν του μυστικό από τον Ατρέα, ο οποίος δεν γνωρίζει τη θεϊκή του φύση. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, συναντούν διάφορα τέρατα και παντοδύναμους θεούς του σκανδιναβικού κόσμου.

God of War is coming. pic.twitter.com/GzbyutRO2k
— Prime Video (@PrimeVideo) December 14, 2022

Φυσικά δεν είναι το μόνο videogame που περιμένουμε, μιας και θα δούμε από το HBO το The Last of Us, στο Netflix το Resident Evil, ενώ παράλληλα η Amazon θα βγάλει επίσης το Fallout και ενδεχομένως το Mass Effect.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss