Ανακοινώθηκε μια νέα ταινία Star Wars – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 1 Average: 3]

Εγινε γνωστό πως θα γίνει μια νέα ταινία Star Wars, χωρίς να έχει γίνει γνωστό ούτε το περιεχόμενο, ούτε η ημερομηνία, παρά μόνο πως θα είναι σε σενάριο του έμπειρου Damon Lindelof (Lost) και σκηνοθεσία της Sharmeen Obaid-Chinoy (Μs Marvel).

Πριν λίγο καιρό είχε ανακοινωθεί πως μια νέα ταινία Star Wars αναβλήθηκε. Ο λόγος για αυτή που θα κυκλοφορούσε το 2023 από τη σκηνοθέτιδα των Wonder Woman, Patty Jenkins, με τίτλο “Rogue Squadron”, η οποία λόγω του προγράμματος της παίρνει αναβολή και μπαίνει στο… συρτάρι πλέον.
Πρόκειται για την πρώτη ταινία Star Wars που θα σκηνοθετηθεί από γυναίκα, (αντίστοιχα η Deborah Chow σκηνοθέτησε ένα επεισόδιο του The Mandalorian) και δεν θα γίνει καν λογικά, μιας και το Cleopatra που έχει η σκηνοθέτις με την Gal Gadot μάλλον “ναυαγεί” οριστικά το εν λόγω project.
Εκτός από αυτή, έχει ανακοινωθεί μια ακόμα από τον Τaika Waititi (έδωσε και την φωνή του στο droid, IG-11) που θα κάνει ταινία για το franchise, με το χρονοδιάγραμμα να αναφέρει πως θα βγει το 2025. Ο Waititi θα είναι πίσω από τις κάμερες αλλά και στο σενάριο μαζί με την Krysty Wilson-Cairns του 1917.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss