Ανακοινώθηκε ταινία για την σειρά Community – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Η σειρά Community, μιας και ήταν από τις έξυπνες κωμωδίες και είχε καταφέρει να δώσει το κάτι διαφορετικό στο είδος της. Προβλήθηκε από το 2009 μέχρι και το 2015, όπου κόπηκε και δυσαρέστησε πολύ κόσμο.

Πλέον είναι επόσημο πως θα γίνει ταινία Community στο Peacock με τον δημιουργό Dan Harmon και 6 από τους 9 ηθοποιούς της σειράς να επιστρέφουν. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Joel McHale (Jeff), Danny Pudi (Abed), Alison Brie (Annie), Gillian Jacobs (Britta), Jim Rash (Craig), Ken Jeong (Ben). Απόντες θα είναι οι Donald Glover (Troy), Chevy Chase (Pierce), Yvette Nicole Brown (Shirley), για διαφορετικούς λόγους. Στην παραγωγή θα είναι οι Dan Harmon, Andrew Guest, Joel McHale, με τους δυο πρώτους να γράφουν και το σενάριο.
Η υπόθεση για την σειρά είναι η εξής: Ο Jeff προσπαθεί να πάρει πτυχίο δικηγόρου και να επιστρέψει στην εταιρεία που δούλευε ενω δεν είχε πτυχίο. Το σχέδιο του είναι να πάει στο δημόσιο (community) κολέγιο Greendale το οποίο έχει τρομερά κακό επίπεδο (ως δημόσιο) και στο μυαλό του είναι ο πιο εύκολος δρόμος για να γυρίσει στην δουλειά του. Την πρώτη μέρα θα συναντήσει την Britta, μια όμορφη ακτιβίστρια και προσπαθεί να την ρίξει σχηματίζοντας μια ομάδα μελέτης ισπανικών. Στην ομάδα μελέτης θα μπουν οι Abed, Annie, Shirley, Troy,  Pierce και τα ευτράπελα ακολουθούν το ένα μετά το άλλο.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίω …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss