Ανακοινώθηκε ταινία για το videogame BioShock από το Netflix – Cineramen

ι μεταφορές των βιντεοπαιχνιδιών στην μεγάλη οθόνη είναι αρκετά συχνό φαινόμενο εδώ και πολλά χρόνια, με το πολύ γνωστό .

Όπως αναφέρει το THR, το BioShock θα αποκτήσει κινηματογραφική ταινία από την streaming πλατφόρμα του Netflix, καθώς συμφώνησε με την Take-Two Interactive μετά από συζητήσεις που κράτησαν καιρό. Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Francis Lawrence (των Hunger Games) σε σενάριο του Michael Green.
Το πρώτο BioShock λαμβάνει χώρα το 1960, στη φανταστική υποθαλάσσια πόλη της Rapture. Χτισμένη τα τέλη της δεκαετίας του 1940 από τον επιχειρηματία μεγιστάνα Andrew Ryan, ήταν ουτοπία laissez-faire για τους ανθρώπους που επιθυμούσαν να εργάζονται, να ζουν, και να ευδαιμονούν σε μία κοινωνία, μακριά από την αυξανόμενη καταπίεση των κυβερνήσεων και των αρχών.
Σύντομα, οι επιστήμονες της Rapture ανακαλύπτουν μία ουσία, που ονομάζεται ADAM, μέσα σε ένα είδος θαλάσσιου σαλιγκαριού στον πάτο του ωκεανού. Με την ουσία αυτή, οι επιστήμονες μπορούσαν να δημιουργήσουν πλασμίδια, τα οποία τροποποιούν το ανθρώπινο γενετικό υλικό, παρέχοντάς του υπερφυσικές ικανότητες, κάνοντάς το ένα πολύτιμο προϊόν. Εφήυραν ένα τρόπο επίτευξης κέρδους με τη συγκομιδή ADAM χρησιμοποιώντας μικρά κοριτσάκια, που ονόμαζαν “Little Sisters” (Αδερφούλες), εμφυτεύοντας θαλάσσια σαλιγκάρια στα στομάχια τους. Η εκτεταμένη χρήση του ADAM αποδείχθηκε πως οδηγούσε σε πνευματική αστάθεια των χρηστών του και, μαζί με άλλα πολιτικά και κοινωνικά κινήματα της Rapture, οι Little Sisters έγιναν …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss