Ανακοινώθηκε ταινία για το videogame Gears Of War και “ακατάλληλη” animated σειρά – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Οι μεταφορές των βιντεοπαιχνιδιών στην μεγάλη οθόνη είναι αρκετά συχνό φαινόμενο εδώ και πολλά χρόνια, με το πολύ γνωστό videogame Gears Of War να είναι ένα ακόμα που θα γίνει και επίσημα ταινία.

To Netflix ανακοίνωσε επίσημα πως θα κάνει μια live action ταινία για το videogame αλλά παράλληλα θα γίνει και μια σειρά animation r-rated μετά από συμφωνία των The Coalition, Xbox και Netflix. Αυτό μάλιστα γίνεται στην 16η επέτειο της κυκλοφορίας του πρώτου Gears of War παιχνιδιού για το Xbox 360 και περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα.
Το πρώτο Gears of War κυκλοφόρησε το 2006 και αποτέλεσε το πρώτο παιχνίδι-ορόσημο της προηγούμενης γενιάς, θέτοντας νέα δεδομένα στα shooters τρίτου προσώπου. Διαδραματίζεται στον πλανήτη Sera, ο οποίος βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης από την επίθεση των φρικιαστικών locusts που απειλούν την ανθρωπότητα με αφανισμό. Ο πρωταγωνιστής Marcus Fenix αποφυλακίζεται και επαναδραστηριοποιείται, πολεμώντας τους locust μαζί με τις δυνάμεις της COG (Coalition of Ordered Governments).

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss