Ανδρέας Μικρούτσικος: «Θα επανέλθω δριμύτερος»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος τη φετινή σεζόν θα βρίσκεται στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου και στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα». Ωστόσο, για την ώρα η παρουσιάστρια τον περιμένει να αναρρώσει από το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί.

Ο παρουσιαστής μπορεί λοιπόν να απουσίαζε από την πρεμιέρα της εκπομπής, ωστόσο βγήκε τηλεφωνικά στον αέρα για να ευχηθεί στην παρουσιάστρια.

Αισιόδοξος και πανέτοιμος για σχολιασμό, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ευχαρίστησε όλους όσοι τον στήριξαν και είναι στο πλευρό της στη δύσκολη αυτή περίοδο.

«Όταν σε ακούω νιώθω πάρα πάρα πολύ καλά»

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Super Κατερίνα. Κοριτσάρα μου, τι κάνεις; Όταν σε ακούω νιώθω πάρα πάρα πολύ καλά. Εδώ και λίγη ώρα, ακούω την εκπομπή σας, αλλά δεν παύει να είμαι σε ένα νοσοκομείο, είμαι στον Ευαγγελισμό».

«Η αγάπη σας είναι ανεξίτηλα χαραγμένη πάνω μου και όταν θα βγω θα σας τη δείξω»

Και συνέχισε λέγοντας: «Η φωνή της Super Κατερίνας, ηχεί σε κάθε νοσοκομείο και σε κάθε μέρος. Εγώ θα βγω έξω και θα κάνουμε και ρεπορτάζ, θα βγω κι εγώ έξω και θα κάνουμε τα πάντα. Σου στέλνω την αγάπη μου και θα επανέλθω δριμύτερος. Η αγάπη σας είναι ανεξίτηλα χαραγμένη πάνω μου και όταν θα βγω θα σας τη δείξω».

«Δεν ξέρω πόσο διάστημα θα πάρει, ένας πυρετός με ταλαιπωρεί»

Στη συνέχεια, αναφορικά με την σύντροφο του ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε: «Η σύντροφός μου έχει τραβήξει πολλά, γιατί θέλω έναν άνθρωπο να είναι δίπλα μου λόγω της κατάστασής μου».

Και συμπλήρωσε αμέσως μετά: «Δεν ξέρω πόσο διάστημα θα πάρει, ένας πυρετός με ταλαιπωρεί. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να γυρίσουμε ωραίοι, ζωντανοί και ακμαίοι».

«Πρόλαβα μόνο την είσοδο των παικτών στο “Big Brother”, γιατί τότε μπήκα στο νοσοκομείο», κατέληξε να λέει ο παρουσιαστής και ειδικός των τηλεοπτικών ριάλιτι.

Δείτε παρακάτω:

Υπενθυμίζεται πως ο παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έπειτα από μια έντονη αδιαθεσία του, καθώς κρίθηκε απαραίτητο να εξεταστεί από τους γιατρούς.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss