Ανθή Σαλαγκούδη: «Δεν έχω αποκλείσει το ενδεχόμενο να αποκτήσω παιδί χωρίς σύντροφο»

Για τις προτάσεις που είχε αλλά και την περίοδο που βρισκόταν στην ΕΡΤ μίλησε η Ανθή Σαλαγκούδη. Η δημοσιογράφος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» του Mega και τον Αλέξη Μίχα.

«Δεν έκανα τηλεόραση αυτό το διάστημα γιατί δεν είχα κάποια πρόταση που να μου άρεσε»

«Η εκπομπή “Κουβέντα να γίνεται” είναι κάτι που με γεμίζει πάρα πολύ. Θα βαθμολογούσα χαμηλά την επίδοση μου στην πρώτη εκπομπή άλλα τώρα δεν αισθάνομαι έτσι. Δεν έκανα τηλεόραση αυτό το διάστημα γιατί δεν είχα κάποια πρόταση που να μου άρεσε. Δεν είναι ότι είχα πολλές προτάσεις και τις απέρριπτα», είπε αρχικά η Ανθή Σαλαγκούδη.

Ανθή Σαλαγκούδη: Έχετε δει το κομψό σπίτι της στο Ψυχικό; |  kefaloniapress.gr

«Εκείνοι ενημέρωσαν τον χορηγό ότι για να κάνουν την εκπομπή θέλουν κάποια άλλη και όχι έμενα για πολιτικούς λογούς»

Η Ανθή Σαλαγκούδη είπε για τον «πόλεμο» που έχει βιώσει στη δουλειά της: «Ήμουν δημοτική σύμβουλος στη Θεσσαλονίκη και η ΕΡΤ μου πρότεινε να κάνω μία ενημερωτική εκπομπή. Υπήρχε ένας διαρκής πόλεμος από τους συνδικαλιστές, την συντακτική ομάδα και την αρχισυνταξία της εκπομπής προς έμενα».

Και πρόσθεσε λέγοντας: «Ζήτησα να με απαλλάξουν από αυτή την εκπομπή γιατί δεν ήθελα να το περνάω άλλο. Μου πρότειναν να παρουσιάσω την εκπομπή “Μεσογείων 136”. Μου άλλαζαν τη σκαλέτα θεμάτων τελευταία στιγμή και όλοι οι τεχνικοί στο κοντρόλ γελούσαν με μένα. Ήμουν το αστείο της ΕΡΤ και ο αρχισυντάκτης μου φώναζε συνέχεια».

«Δεν ήξερα πού να καταγγείλω αυτές τις συμπεριφορές. Μόλις είχα έρθει από την Θεσσαλονίκη, ούτε σπίτι δεν είχα νοικιάσει. Ήμουν στα χαμένα. Είχα κάνει πρόταση για εκπομπή στην ΕΡΤ. Εκείνοι ενημέρωσαν τον χορηγό ότι για να κάνουν την εκπομπή θέλουν κάποια άλλη και όχι έμενα για πολιτικούς λογούς», συμπλήρωσε η ίδια.

Ανθή Σαλαγκούδη: Γιατί δεν έχει δει κανένα επεισόδιο του Survivor - Ποιους  βλέπει στον τελικό

«Προχώρησα σε κατάψυξη ωαρίων»

Κλείνοντας, η Ανθή Σαλαγκούδη είπε για την κρυοσυντήρηση ωαρίων: «Προχώρησα σε κατάψυξη ωαρίων γιατί περνάνε τα χρόνια και η αναπαραγωγική ηλικία δεν έχει σχέση με την βιολογική της. Αν και γνωρίζω ότι είναι μεγάλη ευθύνη, δεν έχω αποκλείσει το ενδεχόμενο να αποκτήσω παιδί χωρίς σύντροφο».

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss