Αντιδράσεις για τον James Franco στον ρόλο του Fidel Castro – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Κατά καιρούς έχουμε δει πολλές βιογραφίες στην μεγάλη οθόνη, μερικές εκ των οποίων είναι εντυπωσιακές κυρίως λόγω της εκπληκτικής ομοιότητας των ηθοποιών με τις προσωπικότητες που έπαιξαν.

Δεν ξέρουμε αυτή πως θα βγεί ούτε σαν παρουσία, ούτε ερμηνευτικά αλλά η απόφαση να παίξει ο James Franco τον εμβληματικό Fidel Castro για την ταινία Alina of Cuba, έχει φέρει πολλές αντιδράσεις και είναι λογικό, ειδικά σε σχέση με τις πρόσφατες εξελίξεις και τις ακυρώσεις project Λατίνων.
H ταινία θα αφηγείται την ιστορία της Αλίνα Φερνάντεθ, της κόρης, δηλαδή, που ο πρώην πρόεδρος της Κούβας απέκτησε με την Νατάλια Ρεβουέλτα. Μάλιστα, η Αλίνα Φερνάντεθ ήταν καρπός της παράνομης σχέσης τους, όσο και οι δύο ήταν παντρεμένοι με άλλα άτομα.  Η ταινία θα ακολουθεί την ζωή της Φερνάντεθ, η οποία υπήρξε ιδιαίτερα επικριτική απέναντι στον πατέρα της και το κομμουνιστικό καθεστώς της Κούβας, στο διάστημα που παρέμεινε στην Κούβα, από την οποία έφυγε για να πάει στην Ισπανία το 1993.
H ταινία είναι σε σκηνοθεσία του Miguel Bardem, ενώ μαζί με τον Franco παίζουν οι Mía Maestro, Ana Villafañe, Alanna de la Rosa, Maria Cecilia Botero (Encanto), Harding Junior, Sian Chiong, Rafael Ernesto Hernandez.
Οι αντιδράσεις είναι ήδη μεγάλες πάντως και ανάμεσα σε αυτούς και ο ηθοποιός Τζον Λεγκουιζάμο ο οποίος έθιξε το γεγονός ότι οι Λατίνοι αποκλείονται από τις παραγωγές του Χόλιγουντ. Δείτε παρακάτω τα σχετικά tweets:

James Franco as Fidel. This wee …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss