Αντώνης Καρυστινός: «Εγώ λόγω χαρακτήρα δεν χτυπάω πόρτες»

Ο Αντώνης Καρυστινός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Παναγιώτη Βαζαίο. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τους ανθρώπους από ριάλιτι που τελικά συμμετέχουν σε τηλεοπτικές σειρές σαν ηθοποιοί.

Αντώνης Καρυστινός: Ο έρωτας είναι τρομερή εξάρτηση

  • Στη σειρά είστε όλοι ηθοποιοί. Δεν έχετε προσθήκες ανθρώπων από ριάλιτι ή κάποιους που απλά έχουν χιλιάδες followers στα social media…

Δεν θα πω την άποψή μου για τα ριάλιτι. Σε τέτοιες περιπτώσεις, τον χτυπάς φιλικά στην πλάτη και ξέρεις ότι η σκηνή θα φτάσει μέχρι ένα επίπεδο, παραπάνω δεν πρόκειται. Και λες απλά κρίμα! Σε εμάς δεν έχει συμβεί αυτό και ούτε έχει φτάσει κάτι τέτοιο στα αυτιά μου. Μπαίνουν μάλιστα στη σειρά και πολύ καλοί ηθοποιοί όπως η Άννα Αδριανού, ο Γιώργος Παπαγεωργίου και άλλοι!

Αντώνης Καρυστινός: Γιορτάζει με μια... αποκαλυπτική φωτογραφία, στο  instagram!

  • Το επάγγελμά σας έχει και μια αβεβαιότητα. Πώς το διαχειριστήκατε αυτό;

Τα πρώτα χρόνια μου ήταν αδιανόητο ότι κάθε τρεις με έξι μήνες τελείωνε κάτι και έλεγες «τι γίνεται τώρα;». Εγώ λόγω χαρακτήρα δεν χτυπάω πόρτες αλλά αν είσαι και νέος, ρίχνεις βιογραφικά κάτω από τις πόρτες. Μετά από όλα αυτά τα χρόνια το συνήθισα και στάθηκα και τυχερός. Υπήρχαν δουλειές στις οποίες δεν τα πήγα και τόσο καλά, αλλά και δουλειές για τις οποίες είμαι περήφανος.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss