Αντώνης Λουδάρος: Είχε περάσει κάποτε και από το μυαλό μου η ιδέα να υιοθετήσω ένα παιδί

Λίγο πριν βγει περιοδεία ανά την Ελλάδα με τους «Άντρες με τα όλα τους», ο Αντώνης Λουδάρος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο. Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος μας ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή αποκαλύπτοντας την επιθυμία τόσο να αποκτήσει ένα δικό του παιδί όσο και να προχωρήσει σε μια υιοθεσία.

  • Στην προσωπική σου ζωή είσαι ευτυχισμένος;

Ζω! Αυτό θα σου πω! Δεν εννοώ ότι ζω στα κόκκινα αλλά περνάω τη ζωή μου με χαρά, χωρίς μιζέρια. Κάνω συχνά τους απολογισμούς μου γενικά και προσπαθώ να διορθώνω τα λάθη μου.

  • Έχεις ερωτευτεί πολλές φορές στη ζωή σου;

Όχι πολλές! Οι μεγάλοι έρωτες συνήθως σε διαλύουν. Έχω κάνει δύο μακροχρόνιες σχέσεις στη ζωή μου που ζήσαμε στα κόκκινα για τουλάχιστον εφτά χρόνια. Ήταν πολύ ωραίο αυτό.

  • Σου πέρασε ποτέ η ιδέα από το μυαλό να παντρευτείς και να κάνεις δικό σου παιδί;

Να παντρευτώ όχι! Δεν μου δημιουργήθηκε ποτέ η ανάγκη αυτή. Είχε περάσει κάποια στιγμή από το μυαλό μου η επιθυμία ότι θα ήθελα να έχω κάνει παιδιά. Τελικά η ζωή όμως τα έφερε έτσι που δεν θα κάνω παιδιά.

Είχε περάσει κάποτε και από το μυαλό μου η ιδέα να υιοθετήσω ένα παιδί. Η ευθύνη είναι τεράστια, δεν ξέρω αν θα μπορούσα την σηκώσω. Έχω βέβαια μεγαλώσει όλα μου τα ανίψια. Ασχολήθηκα πολύ μαζί τους γιατί μου άρεσε.

Δεν είχα όμως ποτέ αυτό το εγωιστικό ότι πρέπει να γίνω πατέρας για να ολοκληρωθώ… Σίγουρα όμως αν έκανα παιδί πιστεύω ότι θα γινόμουν καλός μπαμπάς.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss