Άντζελα Γκερέκου: Η σπάνια εμφάνιση της ηθοποιού με την κόρη της

Το «παρών» στο Μέγαρο Μουσικής για την avant premiere της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη» έδωσε η Άντζελα Γκερέκου, σε μία σπάνια έξοδό της μετά τον θάνατο του συζύγου της.

Μάλιστα, στο πλευρό της ήταν και η κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου. Να σημειωθεί επίσης πως, η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ ήταν εξαιρετικά κομψή ούσα ντυμένη στα μαύρα, όπως και η κόρη της.

Να υπενθυμίσουμε κάπου εδώ πως η Άντζελα Γκερέκου, αυτό το διάστημα, μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στα γυρίσματα για την επιτυχημένη σειρά του Mega «Η Γη της ελιάς» στην Κύπρο και τις υποχρεώσεις της στο Υπουργείο Τουρισμού.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία από την πρεμιέρα της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη»:

Άντζελα Γκερέκου και Μαρία Βοσκοπούλου
NDP

Όσα δήλωσε η Μιμή Ντενίση για την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη»

«Αισθάνομαι πολύ τυχερή που μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε την ταινία, γιατί πιο στραβές συνθήκες δεν θα μπορούσαν να υπάρξουν»

Η Μιμή Ντενίση στην πρεμιέρα της ταινίας της έκανε λόγο για το κάρμα του έργου, αλλά και τις δυσκολίες που βρήκε στη διαδικασία των γυρισμάτων. «Αισθάνομαι πολύ τυχερή που μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε την ταινία, γιατί πιο στραβές συνθήκες δεν θα μπορούσαν να υπάρξουν. Όλα έγιναν υπό πίεση το καλοκαίρι με ζέστη, 40 βαθμούς Κελσίου, με τον κορονοϊό, τις πυρκαγιές», σημείωσε χαρακτηριστικά η Μιμή Ντενίση.

«Είναι πολλές οι ψυχές των ανθρώπων που ζητούν δικαίωση για όσα έγιναν»

Και συνέχισε λέγοντας: «Νομίζω το θέμα αυτό είναι πολύ ανώτερο από εμάς τους ίδιους. Είναι πολλές οι ψυχές των ανθρώπων που ζητούν δικαίωση για όσα έγιναν. Έχει μια προστασία αυτό το έργο, κάτι σαν να έχει κάρμα…». Επίσης, η κ. Ντενίση αναφέρθηκε και στο θέμα του σκηνικού της ταινίας στο Φάληρο αναφέροντας πως «έγινε κακή συνεννόηση» με την Περιφέρεια και δεν διατηρήθηκε εν είδη θεματικού πάρκου.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss