Απεβίωσε ο ηθοποιός Ηλίας Ζερβός – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 1 Average: 3]

Πέθανε ο ηθοποιός Ηλίας Ζερβός, που έγινε ευρέως γνωστός στο κοινό από την σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» όπου υποδύθηκε τον δικηγόρο του Χάρη Ρώμα, έφυγε σε ηλικία 65 ετών βυθίζοντας στο πένθος οικείους και φίλους. Την είδηση του χαμού του, έκανε γνωστή ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από την σελίδα του στο Facebook.

Σε ανάρτησή του αναφέρει «Με μεγάλη θλίψη μόλις μάθαμε ένα τραγικό νέο. Εφυγε ξαφνικά από κοντά μας ο αγαπημένος μας Ηλίας Ζερβός. Ο καλός μας φίλος , ο άξιος πολυτάλαντος συνάδελφος μας , που έδωσε το στίγμα του στο Θέατρο και την τηλεόραση με υπέροχους ρόλους, που χάρισε την ιδιαίτερη φωνή του σε δεκάδες ήρωες κινουμένων σχεδίων κι αγαπήθηκε από μικρούς κ μεγάλους, ο αγωνιστής ηθοποιός για τα δικαιώματα των ηθοποιών έφυγε αθόρυβα… Αγαπημένε μας φίλε καλό ταξίδι….».
Ο Ηλίας Ζερβός είχε συμμετάσχει σε πολλά θεατρικά έργα και τηλεοπτικές σειρές. Από το 1990 συνεργαζόταν με την Audio Visual και άλλες εταιρείες μεταγλώττισης, δανείζοντας τη φωνή του σε κινούμενα σχέδια, σε αφηγήσεις και σκηνοθετώντας μεταγλωττισμένες σειρές.
Έχει αποφοιτήσει από την δραματική σχολή Βεάκη, ενώ ήταν και πτυχιούχος της Ανωτάτης Σχολής Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (νυν Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών). Ήταν μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Το 2014 ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής (στον Βόρειο τομέα) με τον συνδυασμό Δύναμη Ζωής της Ρένας Δούρου.
Ανάμεσα στις δημοφιλείς σειρές που έχει συμμετάσχει είναι το Κωνσταντίνου και Ελένης, Άκρως Οικογενειακών, Τα Μαχαιρώματα, η Πολυκατοικία, Λίφτινγκ και άλλες.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Kριτική για την ταινία All Quiet On The Western Front
31/10/2022

Η νέα σειρά μυστηρίου που θα μας καθηλώσει
29/10/2022

Υποτιμημένες ταινίες: Conviction (2010)
30/10/2022

Ποια είναι η αγαπημένη σας ταινία με τον Liam Neeson και οι καλύτερες του στο IMDB
31/10/2022

Απεβίωσε ο ηθοποιός Ηλίας Ζερβός
31/10/2022


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss