Απίστευτο “θάψιμο” για την ταινία Jeepers Creepers: Reborn

Βαθμολόγησε το άρθρο

Πριν μερικά χρόνια είχε βγει η ταινία Jeepers Creepers 3 και τώρα θα κυκλοφορήσει μια νέα που είναι σαν prequel, ώστε να ακολουθήσει μια ακόμα μελλοντική τριλογία, που έχει τίτλο Jeepers Creepers: Reborn. Ωστόσο, οι κριτικές είναι αποκαρδιωτικές με 0% στο Rotten Tomatoes και 16% από τους θεατές. Στο δε IMDB είναι αυτή τη στιγμή στο 2,8.

Εστίάζει στο πρώτο φεστιβάλ Horror Hound στη Λουιζιάνα, το οποίο προσελκύει εκατοντάδες geeks οπαδούς του τρόμου που έρχονται από όλες τις περιοχές. από μακριά και μακριά. Ανάμεσά τους είναι ο fanboy Chase και η φίλη του Laine, η οποία αναγκάζεται να έρθει μαζί του. Καθώς πλησιάζει η εκδήλωση, η Laine αρχίζει να βιώνει ανεξήγητες προειδοποιήσεις και ενοχλητικά οράματα που σχετίζονται με το παρελθόν της πόλης, και ειδικότερα με τον τοπικό μύθο The Creeper. Ενώ εξελίσσεται το φεστιβάλ και υπάρχει φρενίτιδα, ο Laine πιστεύει ότι κάτι περίεργο αρχίζει και συμβαίνει.
Η σκηνοθεσία είναι του Timo Vuorensola (Iron Sky), ενώ παίζουν οι Sydney Craven (EastEnders), Imran Adams (Hollyoaks), Ocean Navarro, Matt Barkley, Alexander Halsall, Jodie McMullen, Georgia Goodman, Jarreau Benjamin, κ.α.

[embedded content]

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss