Αποχώρησε η Tilda Swinton από την σειρά Parasite – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Η ταινία Parasite, για την οποία σας αναφέραμε και την σχετική άποψη μας αναλυτικά κατάφερε να κάνει την μεγάλη και ευχάριστη έκπληξη, γράφοντας ιστορία με 4 Oscar. Πήρε τα Βραβεία Καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας για τον Bong Joon-hο, σεναρίου για τους Han Jin-won και Bong Joon-ho, αλλά και Διεθνούς ταινίας. Φυσικά μιλάμε για την πρώτη ξενόγλωσση που καταφέρνει να κατακτήσει το κορυφαίο βραβείο.

Έχει ανακοινωθεί εδώ και πολύ καιρό μια μίνι σειρά Αγγλόφωνη για το HBO από τον σκηνοθέτη Bong Joon-hο και τον Adam Mckay (που είναι σκηνοθέτης των «The Big Short» και «Vice»), η οποία δεν θα έχει καμία σχέση με τα γεγονότα του Parasite, όπως αναφέρεται από τον δεύτερο. Σύμφωνα με τον McKay τα 6 μονόωρα επεισόδια θα εστιάζουν σε ιστορίες που θα διαδραματίζονται στο ίδιο σύμπαν, αλλά αυτή τη φορά με διαφορετικούς πρωταγωνιστές.
Το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως πρωταγωνιστής είχε ανακοινωθεί ο Mark Ruffalo (Hulk στις ταινίες της Marvel, Zodiac, Foxcatcher, Spotlight), ενώ αποχώρησε η Tilda Swinton από τον έτερο ρόλο, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει κάτι άλλο γνωστό.
H υπόθεση για την ταινία είναι η εξής: Μια τετραμελής οικογένεια ενηλίκων χωρίς δουλειές, χωρίς εισόδημα ζει δύσκολα σε ένα ημιυπόγειο. Κάπου μακριά, μια άλλη τετραμελής οικογένεια, με πατέρα έναν πλούσιο ιδιοκτήτη μιας παγκόσμιας φόρμας ΙΤ ζει σε πολυτελές σπίτι, μακριά από τα προβλήματα της λαϊκής τάξης. Όμως, ο άνεργος γιος θα κάνει ιδιαίτερα μαθήματα στην κόρη της εύπορης οικογένειας. Οι δυο οικογένειες έρχονται κοντά, προκαλώντας ανατροπές με αβέβαιη κατάληξη.
Η σκηνοθεσία είναι του Bong Joon-hο, με πρωταγωνιστές τους Song Kang-ho, Lee Sun-kyun, Cho Yeo-jeong, Choi Woo-shik, Park So-dam, κ.α.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Κριτική για την ταινία Black Adam
19/10/2022

To πρώτο trailer από την ταινία Creed 3
18/10/2022

100 ταινίες από την Νότια Κορέα που δεν πρέπει να χάσετε με τίποτα
17/10/2022

40 σκηνές σε ταινίες τρόμου που έκαναν τους θεατές να… χάσουν τον ύπνο τους
19/10/2022

Αποχώρησε η Tilda Swinton από την σειρά Parasite
19/10/2022


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss