Αποχώρησε ο Keanu Reeves από την σειρά των Martin Scorsese και Leonardo DiCaprio – Cineramen

LOS ANGELES, CALIFORNIA – JUNE 10: Actor Keanu Reeves arrives at the LA Special Screening of Amazon’s “Too Old To Die Young” at the Vista Theatre on June 10, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by Amanda Edwards/Getty Images)

Βαθμολόγησε το άρθρο

Υpπάρχουν μερικές συνεργασίες σε ταινίες που έχουν αφήσει εποχή (κάποια στιγμή θα κάνουμε και το σχετικό αφιέρωμα) και σίγουρα μια από αυτές είναι των Leonardo DiCaprio και Martin Scorsese.

Και τώρα θα έχουμε μια δυνατή σειρά που θα γίνει από το Hulu που βέβαια έχασε ένα μεγάλο όνομα, με τον Keanu Reeves να αποχωρεί από το project και έτσι αναζητείται αντικαταστάτης. Θα είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Daniel H. Burnham και θα ήταν ο πρώτος του σε σειρά.
Ο Leonardo DiCaprio είχε αποκαλύψει ότι εδώ και χρόνια ήθελε να μεταφέρει τη ιστορία του βιβλίου “The Devil in the White City” στην μεγάλη οθόνη από το 2010 και να που τώρα θα γίνει χάρη και στην συμβολή του σπουδαίου σκηνοθέτη με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν άλλες 5 φορές (Gangs of New Yorκ, The Aviator, The Departed, Shutter Island και The Wolf of Wall Street).
Η ιστορία είναι βασισμένη αληθινά γεγονότα και πρωταγωνιστής είναι ο Dr. H. Holmes και το περίφημο ξενοδοχείο του, το οποίο κατασκεύασε και έχτισε με μοναδικό σκοπό τη δολοφονία τουριστών. Μεταξύ άλλων το ξενοδοχείο αυτό μετρούσε στις παροχές του δεξαμενή με οξύ και κρεματόριο. Προσελκούσε τα θύματα του από την έκθεση που ήταν μόλις δύο μίλια μακριά. Ενώ ομολόγησε για μόλις 27 φόνους ο αριθ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss