Αποχώρηση και του Jason Momoa ως Aquaman αλλά για διαφορετικό ρόλο; – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Το Aquaman, για το οποίο σας είχαμε γράψει την κριτική μας για την ταινία, αποτελεί την πιο εμπορική της DC και για το sequel Aquaman and the Lost Kingdom έχουμε μια πολύ μεγάλη είδηση.

Γίνται χαμός γενικά στην DC, ενώ μετά την αποχώρηση του Henry Cavill από τον ρόλο του Superman, δε ξέρουμε τι θα γίνει και με τον Jason Momoa. Πριν λίγες μέρες, κυκλοφόρησε πως θα αποχωρήσει ο ηθοποιός από τον ρόλο του Aquaman, αλλά για κάποιον άλλο. Συγκεκριμένα, το Hollywood Reporter, ανέφερε πως οι νέοι CEO, James Gunn και Peter Safran θέλουν τον ηθοποιό για τον ρόλο του αντιήρωα Lobo. Ακόμα δεν γνωρίζουμε κάτι, ενώ ο Gunn αναφέρθηκε στις γενικότερες φήμες πως μερικές ευσταθούν, άλλες δεν ισχύουν, ενώ κάποιες είναι αληθινές κατά το… ήμισυ. Πάντως η είδηση με τον Cavill, δυστυχώς επιβεβαιώθηκε.
Στα του sequel πάντως, ο Ben Affleck, όπως επιβεβαίωσε ο Jason Momoa στο Instagram του πριν λίγο καιρό, θα επιστρέψει στον ρόλο του Batman και θα εμφανιστεί στην συγκεκριμένη ταινία. Το αξιοσημείωτο είναι πως ουσιαστικά αντικατέστησε τον Michael Keaton ο οποίος γύρισε μια σκηνή αλλά δεν μπήκε στο τελικό cut της ταινίας και δεν ξέρουμε αν θα την δούμε και ποτέ, ούτε περισσότερες λεπτομέρειες. Έτσι ο Affleck θα κάνει κανονικά σκηνές για το sequel του Aquaman και θα συμμετάσχει σε αυτή οριστικά.
Στην συνέχεια θα επιστρέψει ο σκηνοθέτης James Wan, ενώ εκτός του Momoa παίζουν οι Amber Heard, Patrick Wilson, Yahya Abdul-Mateen II, Dolph Lundgren, Temuera Morrison, Pilou Asbæk και νέα πρόσωπα είναι οι Jani Zhao, Indya Moore, Vincent Regan.
H υπόθεση για την πρώτη ταινία είναι η εξής: Ο Άρθουρ Κάρι μαθαίνει ότι είναι ο κληρονόμος του υποβρυχίου βασιλείου της Ατλαντίδας και πρέπει να κάνει ένα βήμα μπροστά για να ηγηθεί του λαού του και να γίνει ήρωας.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Κριτική για την ταινία Emancipation
16/12/2022

H ταινία φαντασίας 65 υπόσχεται κάτι πολύ καλό
15/12/2022

O Ψύλλος είναι μια ταινία που κάθε παιδί και γονιός πρέπει να δει
12/12/2022

Ένα ακόμα.. χαλαρό quiz για τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών
14/12/2022

Αποχώρηση και του Jason Momoa ως Aquaman αλλά για διαφορετικό ρόλο;
16/12/2022


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss