Αρχικά πολλοί… γέλαγαν όταν ο Christian Bale έλεγε πως θα έκανε έναν πιο σοβαρό και σκοτεινό Batman – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

O Christian Bale έκανε το μεγάλο μπαμ το 2005 με την ταινία Batman Begins (του Christopher Nolan) σε μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση του υπερήρωα, την οποία αρχικά δεν πήραν και πολλοί στα… σοβαρά.

Ο ηθοποιός για την προώθηση του Thor: Love And Thunder ανέφερε πως όταν αποκάλυψε ότι θα κάνουν μια διαφορετική και πιο σοβαρή εκδοχή του Batman, αρκετοί ήταν αυτοί που γέλασαν, ενώ είπαν πως δεν θα δουλέψει και δεν θα πάει καλά αυτό. Ωστόσο, το αποτέλεσμα δικαίωσε τον Bale και σύμφωνα με τον ίδιο ήταν υπέροχο να είναι κομμάτι αυτής της φοβερής τριλογίας που απέδειξε ότι αυτή η μερίδα ήταν εντελώς λανθασμένη, ενώ πιστεύει πως βοήθησε και την Marvel με κάποιο τρόπο.
H άποψη μας για την ταινία
Το 2005 ο Christopher Nolan με πολύ ρίσκο τόλμησε κάτι, που λίγοι θα μπορούσαν να κάνουν.  Να προσπαθήσει να “αναστήσει” μια πεθαμένη κινηματογραφικά σειρά ταινιών ενός από τους μεγαλύτερους υπερήρωες κόμικ και το αποτέλεσμα ήταν να δικαιωθεί και να δικαιώσει όσους τον πίστεψαν πανηγυρικά.
Πραγματικά, οι ταινίες με τον Batman είχαν πάρει για τα καλά την κάτω βόλτα, με αποκορύφωμα το μέτριο Batman and Robin, που κατέληξε σε πανηγυράκι. Ωραία τα εφέ και η δράση αλλά ήταν φανερό ότι πλέον δεν είχε τίποτα παραπάνω να προσφέρει η συγκεκριμμένη σειρά ταινιών. Και είναι φανερό ότι από το 1997 μέχρι και το Batman Begins κανείς δεν ασχολήθηκε, την στιγμή που μέσα σε 8 χρόνια είχαν γίνει 4 ταινίες. Έτσι, λοιπόν, η πολύ ευχάριστη έκπληξη του Batman Begins ανανέωσε για τα καλά τον μύθο του υπερήρωα.
Ο Νolan …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss