Αθηνά Οικονομάκου: «Είχε πάθει μαζί μου εμμονή, είχε γίνει η σκιά μου»

Η Αθηνά Οικονομάκου μιλά στην εφημερίδα Αγορά και στον Οδυσσέα Μητσόπουλο για τους followers της στα social media και αποκαλύπτει για τον άνθρωπο που είχε γίνει η σκιά της.

Σε επηρεάζουν κάποια καυστικά σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες σου;

«Ναι, αν είμαι σε μια φάση της ζωής μου που είμαι ευάλωτη, θα με επηρεάσει ένα άσχημο σχόλιο. Κάποιες άλλες φορές μπορεί να γελάσω με κάτι που θα διαβάσω, κάποιες άλλες όμως ενδεχομένως να απαντήσω και εγώ εξίσου καυστικά για να βάλω ένα όριο και να τελειώσει εκεί το θέμα. Αν ωστόσο διαβάσω ένα κακεντρεχές σχόλιο από κάποιον ανώνυμο, τότε θα  κάνω μπλοκ για να μπει μια τάξη. Γενικά προσπαθώ να έχω τον έλεγχο των προφίλ μου, για να μην παίρνουν τα σχόλια μεγάλη διάσταση και να μην επηρεάζεται άδικα τόσος κόσμος που με ακολουθεί.

Σου έχει συμβεί κάτι εξωφρενικό από θαυμαστή σου, που να σε ταρακουνήσει;

«Ναι, μου έχουν συμβεί πολλά, αλλά ευτυχώς δεν ήρθα στο σημείο να με ταρακουνήσουν και να με αγχώσουν. Συγκεκριμένα, υπήρχε ένας κύριος που ερχόταν κάθε μέρα στα γυρίσματα και στο θέατρο, ερχόταν ακόμη και στο αεροδρόμιο αν μάθαινε πως θα πήγαινα κάποιο ταξίδι. Δεν είχα νιώσει ποτέ όμως φόβο ή ότι θα ερχόταν κάποια στιγμή σπίτι μου για να μου κάνει κακό.. Ήταν ένας άνθρωπος που είχε πάθει μαζί μου εμμονή και είχε γίνει η σκιά μου.»

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss