Αθηνά Οικονομάκου: Η φωτογραφία με μπικίνι που μας ενθουσίασε

Η Αθηνά Οικονομάκου φαίνεται να απολαμβάνει όσο τίποτα άλλο το φετινό καλοκαίρι, έχοντας καταφέρει να ξε-κλέψει μερικές μέρες από την απαιτητική καθημερινότητας της ως μαμά, σύζυγος, ηθοποιός και επιχειρηματίας, προκειμένου να μπορέσει να επικεντρωθεί στην χαλάρωση και την ευεξία της. Σκοπός της να ευχαριστηθεί τις διακοπές της με τα αγαπημένα της πρόσωπα, την οικογένειας της.

Και μπορεί η όμορφη Αθηνά Οικονομάκου να γέννησε σχετικά πρόσφατα, ωστόσο έχει επανέλθει σε φόρμα και φαίνεται να το χαίρεται όσο τίποτα, με σωρεία καλοκαιρινών αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μετά τη Μύκονο, όπου έκανε τις πρώτες καλοκαιρινές της διακοπές η Αθηνά Οικονομάκου αυτές τις μέρες απολαμβάνει με την οικογένειά της χαλαρές στιγμές στην Λακωνία, όπου βρέθηκε κοντά στους γονείς της, ενώ δεν παρέλειψε να μας ξεναγήσει στον Μυστρά.

H ηθοποιός και επιχειρηματίας λοιπόν, προχώρησε σε μια ακόμη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που «μυρίζει» καλοκαίρι, γράφοντας ως λεζάντα: «It’s a smile, it’s a kiss, it’s a sip of wine. It’s summertime☀️ #leavemehere».

Μάλιστα, η συγκεκριμένη ανάρτηση κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 20.000 likes σε λιγότερο από 10 λεπτά με τα σχόλια να «δίνουν» και να «παίρνουν».

Δείτε την ανάρτηση της ηθοποιού Αθηνάς Οικονομάκου:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss