Ατύχημα στα γυρίσματα για την ταινία My Big Fat Greek Wedding 3 στην Ελλάδα – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Όπως έγινε και επίσημα γνωστό, η ταινία My Big Fat Greek Wedding 3, το δεύτερο sequel από την μεγάλη επιτυχία του 2002 (είχε 368 εκ. εισπράξεις και μια υποψηφιότητα για Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου), που γυρίζεται στην Ελλάδα είχε ένα ατύχημα.

Λίγες μέρες μετά την έναρξη τους, δύο ταχύπλοα με 16 ηθοποιούς συγκρούστηκαν και προέκυψε ένας τραυματίας από τη σύγκρουση. Το ατύχημα έγινε το πρωί της Παρασκευής (24/6) στη θαλάσσια περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας κοντά στην Ανάβυσσο, όταν δύο ταχύπλοα συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα το ένα σκάφος να αναποδογυρίσει εντελώς και όλοι οι επιβαίνοντες να καταλήξουν μέσα στη θάλασσα. Το ατύχημα να οφείλεται σε λάθος υπολογισμό των οδηγών, καθώς προβλεπόταν να αναπτύξουν κάποια στιγμή ταχύτητα και να διασταυρωθούν οι πορείες τους. Κάτι όμως φαίνεται πως πήγε στραβά, καθώς οι οδηγοί δεν υπολόγισαν σωστά τις πορείες τους με αποτέλεσμα τα δύο σκάφη να συγκρουστούν. Από τη σύγκρουση το ένα ταχύπλοο αναποδογύρισε με αποτέλεσμα και οι οκτώ επιβαίνοντες να βρεθούν στο νερό.
Η ανάρτηση του Λιμενικού Σώματος στο Twitter καθησυχάζει πάντως: «Σύγκρουση 2 T/Χ σκαφών με συνολικά 16 επιβαίνοντες στη θαλ.περ. Θυμάρι Παλαιάς Φώκαιας με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ενός εκ των επιβαινοντων. O ανωτέρω μεταφέρεται με ασθενοφόρο όχημα σε εφημερεύον νοσοκομείο ενώ οι υπόλοιποι 15 έχουν εξέλθει καλά στην υγεία τους».

Σύγκρουση 2 T/Χ σκαφών με συνολικά 16 επιβαίνοντες στη θαλ.περ. Θυμάρι Παλαιάς Φώκαιας με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss