Αυξήσεις στο Xbox έρχονται από το επόμενο έτος δηλώνει ο Phil Spencer

Η σειρά Redmi Note της Xiaomi είναι παραδοσιακά η πιο δημοφιλής σειρά smartphone της εταιρείας, προσφέροντας εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής στην οικονομική κατηγορία.

Τους τελευταίους μήνες, είδαμε εταιρείες να αυξάνουν τις τιμές σε διάφορα προϊόντα λόγω προβλημάτων στην αλυσίδα εφοδιασμού και την αύξηση του πληθωρισμού. Τώρα φαίνεται ότι το Xbox θα μπορούσε να είναι το επόμενο brand που θα προχωρήσει σε αύξηση τιμών.
Μιλώντας σε εκδήλωση της Wall Street Journal, ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, δήλωσε ότι αυξήσεις τιμών έρχονται στο μέλλον για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του Xbox. «Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να αυξήσουμε τις τιμές σε ορισμένα πράγματα, αλλά καθώς οδηγούμαστε σε αυτή την εορταστική περίοδο θεωρήσαμε σημαντικό να διατηρήσουμε τις τιμές στα ίδια επίπεδα», δήλωσε ο Spencer. «Κρατήσαμε τις τιμές στις κονσόλες μας, κρατήσαμε τις τιμές στα παιχνίδια… και στη συνδρομή μας. Δεν νομίζω ότι θα μπορούμε να το κάνουμε αυτό για πάντα. Νομίζω ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να αυξήσουμε κάποιες τιμές σε ορισμένα πράγματα…».
Στην απάντηση του Spencer, δεν γίνεται πιο συγκεκριμένη αναφορά σε ποια προϊόντα θα μπορούσαμε να δούμε αύξηση των τιμών, με πιθανότερο σενάριο κάτι τέτοιο να περιλαμβάνει εκτός από τα Xbox Series X/S, υπηρεσίες όπως το Xbox Game Pass αλλά και τα αξεσουάρ ξεχωριστά.

Αν η αύξηση τιμής πραγματοποιηθεί τελικά για το Xbox Series X και το Xbox Series S, δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα βλέπ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss