«Big Brother» – Ψυχαράκη για Δανέζη: «Δεν μου ζήτησε ούτε ένα συγγνώμη»

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μίλησε «έξω από τα δόντια» στην εκπομπή «Love it» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην πρώην συμπαίκτρια της, Σοφία Δανέζη, με την οποία ήταν μαζί στο «Big Brother» και ομολογουμένως είχαν μια εκρηκτική σχέση.

Υπενθυμίζεται μάλιστα, πως πρόσφατα σε δηλώσεις της, η τραγουδίστρια Σοφία Δανέζη είχε πει πως «η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μπήκε μελετημένη» στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού».

«Θλίβομαι, γιατί για άλλη μια φορά αυτά τα άτομα προσπαθούν να σταθούν στην επικαιρότητα χρησιμοποιώντας το όνομά μου»

Η δήλωση αυτή της τραγουδίστριας, έκανε την μεγάλη νικήτρια του «Big Brother 1» να πάρει θέση και να απαντήσει λέγοντας το εξής: «Δόξα τω Θεώ έχω πάρα πολύ κόσμο που με ενημερώνει. Εγώ δεν είχα χρόνο να δω τη συνέντευξη της κοπέλας».

Προσθέτοντας: «Θλίβομαι, γιατί για άλλη μια φορά αυτά τα άτομα προσπαθούν να σταθούν στην επικαιρότητα χρησιμοποιώντας το όνομά μου. Εγώ θα ήθελα να δείξουν κάτι, ούτως ώστε να μείνουν και στην επικαιρότητα».

«Πρέπει σώνει και καλά να λένε το όνομά μου;»

Και συνέχισε λέγοντας: «Πρέπει σώνει και καλά να λένε το όνομά μου; Έχει τελειώσει το “Big Brother”. Εύνοια δεν τους δίνω πια».

«Δε μπορώ να συγχωρήσω μερικά άτομα τόσο εύκολα»

«Η κοπέλα ούτε ένα συγγνώμη για όλα αυτά που μου έκανε στο παιχνίδι. Δε μπορώ να συγχωρήσω μερικά άτομα τόσο εύκολα», κατέληξε να λέει στην εκπομπή «Love It» η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Δείτε παρακάτω όσα είπε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss