Χαϊκάλης σε Σκορδά: Γνωρίζεις τι σημαίνει άντρας παλαιάς κοπής;

Μετά την ανακοίνωση που έκανε ο Παύλος Χαϊκάλης πως η παράσταση «Νικοτιτανικός» θα είναι η τελευταία του δουλειά στο σανίδι, ξεκίνησαν διάφορες συζητήσεις.

«Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής»

Σε τηλεφωνική του επικοινωνία με την εκπομπή «Το Πρωινό», ο γνωστός ηθοποιός διευκρίνισε: «Όταν λέω η τελευταία παράσταση δεν εννοώ μία παράσταση. Αυτή η δουλειά θα γίνει όταν ολοκληρώσει τον κύκλο της. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής».

«Χωρίς να ξέρουν άνθρωποι μιλάνε, δικάζουν, έχουν βγάλει αποφάσεις»

Στη συνέχεια, όμως, οι τόνοι ανέβηκαν και η κουβέντα πήγε αλλού. Ειδικότερα, ο Παύλος Χαϊκάλης είπε: «Χωρίς να ξέρουν άνθρωποι μιλάνε, δικάζουν, έχουν βγάλει αποφάσεις… Όλο αυτό το πράγμα δεν μπορώ να το διαχειριστώ εγώ. Δεν έχω κανέναν λόγο να συνεχίσω όταν άνθρωποι βγαίνουν και μιλάνε για μένα με τόσες κακίες».

«Δεν θα τους κάνω τη χάρη να πεθάνω»

Και συμπλήρωσε: «Γιατί; Κατηγορούμαι για κάτι; Έχω πάει φυλακή; Έχω κάνει κάτι επιλήψιμο; Ξέρουν τι έχει συμβεί; Ανθρωποφαγία. Θέλουν αίμα. Δεν θα τους κάνω τη χάρη να πεθάνω».

Χαμός στο «Πρωινό» με τον έντονο διάλογο Σκορδά-Χαϊκάλη

Αμέσως μετά από τις δηλώσεις του ηθοποιού, ακολούθησε ένας πολύ έντονος διάλογος με την παρουσιάστρια της εκπομπής, Φαίη Σκορδά.

Αυτό που νομίζω ότι έκανε μεγάλη εντύπωση και σχολιάστηκε και ούτε σε εμένα άρεσε, ήταν το «άντρας παλαιάς κοπής», σχολίασε η παρουσιάστρια.

Με τον ηθοποιό να της απαντά: «Φαίη μου, γνωρίζεις τι σημαίνει άντρας παλαιάς κοπής;»

Η Φαίη Σκορδά του είπε: «Όταν ακούει το “όχι”, σταματάει. Είναι ωραίο να πείτε ότι στο πρώτο “όχι” πρέπει να σταματάμε».

Ο Παύλος Χαϊκάλης της είπε: «Φαίη μου, αφού δεν ξέρεις τα γεγονότα, ποιο “όχι”; Αφού δεν την ξέρετε την υπόθεση ρε παιδιά».

«Έχω μιλήσει με κορίτσια στην Κύπρο, αυτή την ώρα όμως δεν θα ανοίξουμε μια τέτοια κουβέντα», τόνισε η παρουσιάστρια.

Και ο ηθοποιός εξήγησε: «Έχω δώσει 40 χρόνια συνεντεύξεις με τη θέση μου για τη γυναίκα. Αυτά τα ξεχάσατε!».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Το Πρωινό»:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss