Χαλκιάς για Φιλιππίδη: «Αρχικά αισθάνθηκα μεγάλη στεναχώρια»

Ο Τάσος Χαλκιάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» την Τετάρτη και μεγάλο μέρος της κουβέντας του με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα αφιερώθηκε στις αποκαλύψεις από το κίνημα #metoo.

Υπενθυμίζεται πως, ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Τάσος Χαλκιάς γνωρίζονται πάρα πολλά χρόνια και έχουν συνεργαστεί σε μεγάλες επιτυχίες. Πώς αντέδρασε λοιπόν ο γνωστός ηθοποιός όταν όταν έμαθε για τις κατηγορίες που βαραίνουν τον Πέτρο Φιλιππίδη;

«Το θέμα έχει περάσει σε άλλες σφαίρες έξω από εμάς»

Αρχικά, ο Τάσος Χαλκιάς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αρχικά αισθάνθηκα μεγάλη στεναχώρια, Μετά προσπάθησα να το φιλτράρω με τον νου μου και από εκεί και πέρα κάνω μια τεράστια υπομονή περιμένοντας ένα αποτέλεσμα, γιατί το θέμα έχει περάσει σε άλλες σφαίρες έξω από εμάς, έχει περάσει στη Δικαιοσύνη».

«Δεν θέλω να κάνω κουτσομπολιό»

Και συμπλήρωσε: «Οτιδήποτε και να λέμε από εδώ και πέρα, αγγίζει ίσως και τα όρια του κουτσομπολιού και γύρω από έναν άνθρωπο με τον οποίο έχω ζήσει πάρα πολλά πράγματα, ομολογουμένως όμορφα και ωραία, δεν θέλω να κάνω κουτσομπολιό».

«Η Δικαιοσύνη κάποια στιγμή θα αποφανθεί για όλα αυτά τα πράγματα»

Και ο Τάσος Χαλκιάς συνέχισε λέγοντας: «Έχω μιλήσει αρκετά επί του θέματος, η Δικαιοσύνη είναι πάνω από αυτό το ζήτημα και κάποια στιγμή θα αποφανθεί για όλα αυτά τα πράγματα».

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τάσος Χαλκιάς στην εκπομπή «Το Πρωινό»:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss