Χαμός με 6 ακόμα σειρές που κόπηκαν από το HBO Max πριν καν γίνουν

Βαθμολόγησε το άρθρο

Όπως έγινε γνωστό πλέον μετά την συγχώνευση Warner Bros. και Discovery+ και το μπάχαλο που επικρατεί, θα αλλάξουν πολλά, ωστόσο μια πηγή του Deadline δήλωσε πως όλα τα project του HBO Max είναι στον… αέρα.

Μπορεί να έχει αναφερθεί για παράδειγμα πως project όπως η δεύτερη σεζόν του Peacemaker ή η σειρά Green Lantern Corps (αν και παρακάτω θα δείτε πως είναι σε αυτά που δε θα γίνουν) μπορεί να είναι ασφαλή, ωστόσο σύμφωνα με την πηγή από το HBO Max, τίποτα δεν είναι. Όπως ανέφερε όλα αξιολογούνται από την αρχή, τα κοιτάζουν με βάση τα οικονομικά της εταιρείας και επειδή κάτι έχει δρομολογηθεί, δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να ακυρωθεί. Όλα μπορούν να ανατραπούν λοιπόν και αναμένονται εξελίξεις.
Πάντως όπως ανέφερε το TVLine, από το HBO Max κόπηκαν άλλες 6 animation σειρές, πριν καν προλάβουν να δημιουργηθούν. Ο λόγος για τα Batman: Caped Crusader, Merry Little Batman, The Day the Earth Blew Up, Bye Bye Bunny: A Looney Tunes Musical, Did I Do That to the Holidays? A Steve Urkel Story, The Amazing World of Gumball.
Μετά την ακύρωση-έκπληξη για την ταινία Batgirl υπάρχουν κι άλλα projects που όπως φαίνεται δε θα γίνουν τελικά και αποφασίστηκε να πάνε πιο… αργά. Ο λόγος για τις ταινίες Static Shock, Supergirl, Superman reboot (όπως και άλλα project για τον ήρωα), αλλά και την σειρά Green Lantern, με όλα τα project να είναι μην είναι καθόλου ασφαλή, όπως έχει ανακοινωθεί.
Μερικές πληροφορίες για αυτά:
Static Shock
Ο Static Shock από την σειρ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss