Χάρης Ρώμας: «Διαφωνώ με τον Γρηγόρη Πετράκο γιατί έχω σπουδάσει ιατρική»

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε για όλους και για όλα στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day». Τι απάντησε ο γνωστός ηθοποιός στη Μιμή Ντενίση για το γεγονός ότι δεν αξιοποιήθηκαν τα σκηνικά της ταινίας Σμύρνη μου αγαπημένη;

«Η κ. Ντενίση πρέπει να πει ένα πολύ μεγάλο “ευχαριστώ” στην Περιφέρεια»

Ειδικότερα, ο Χάρης Ρώμας είπε: «Η κ. Ντενίση πρέπει να πει ένα πολύ μεγάλο “ευχαριστώ” στην Περιφέρεια, φαντάζομαι ότι το λέει. Δεν είχε ποτέ σταλθεί εγγράφως μια τέτοια επιθυμία, να γίνει θεματικό πάρκο στο σκηνικό του λιμανιού της Σμύρνης».

«Δεν ξέρω αν έκανα καλά που είπα πως χώρισα μετά από 9 χρόνια σχέσης, γιατί ακόμα συνεχίζω να αγαπώ και νομίζω συμβαίνει και το αντίστροφο»

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν ξέρω αν έκανα καλά που είπα πως χώρισα μετά από 9 χρόνια σχέσης, γιατί ακόμα συνεχίζω να αγαπώ και νομίζω συμβαίνει και το αντίστροφο. Απλά δεν υπάρχει πια η ερωτική σχέση. Πρόκειται για μια σχέση που είχε γνήσια και μεγάλη αγάπη».

«Είμαι έτοιμος για έναν νέο έρωτα»

Αμέσως μετά, αποκάλυψε: «Είμαι έτοιμος για έναν νέο έρωτα. Πού ξέρεις, μπορεί να έχει ξεκινήσει κιόλας».

«Ο κος Πετράκος στην προκειμένη περίπτωση έχει όφελος»

Και συνέχισε λέγοντας: «Έχω μια πολύ μεγάλη διαφωνία -γιατί έχω σπουδάσει και ιατρική- με τον σύζυγό της Θεοφανίας Παπαθωμά. Είναι φυσικά δικαίωμά του. Ο κος Πετράκος στην προκειμένη περίπτωση έχει όφελος, γιατί ακούω ότι δεν γίνεται εντελώς ανιδιοτελώς αυτό, κατεβαίνει σαν υποψήφιος βουλευτής μια καινούριας παράταξης που δημιουργείται», αναφέρει ο Χάρης Ρώμας.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss