Χρανιώτης: Αν δεν πήγαινα στο Survivor ίσως να μην είχα οικογένεια

Με αφορμή την συμμετοχή του στη σειρά του Alpha «Νεοκλασικά», ο Γιώργος Χρανιώτης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», το πρωί της Παρασκευής (11/02). Ο ηθοποιός, ο οποίος είχε συμμετάσχει σε παλιότερο κύκλο του «Survivor» παραδέχθηκε πως δεν του αρέσουν τα reality, ούτε καν αυτό που έλαβε μέρος εκείνος.

«Δεν παρακολουθώ “Survivor”, γιατί δεν μου αρέσουν τα ριάλιτι»

Αρχικά, ο Γιώργος Χρανιώτης ανέφερε: «Δεν παρακολουθώ “Survivor”, γιατί δεν μου αρέσουν τα ριάλιτι. Ακόμη και το δικό μου, όμως, πραγματικά είμαι περήφανος που το έκανα και που το έζησα. Δεν το έχω δει, με ενδιέφερε να το ζήσω».

«Στο “Survivor” πήρα πολύ ωραίες αποφάσεις»

Ο ταλαντούχος ηθοποιός και πρώην παίχτης του «Survivor» συνέχισε λέγοντας: «Στο “Survivor” πήρα πολύ ωραίες αποφάσεις. Αν δεν πήγαινα ίσως να μην είχα και οικογένεια. Ίσως να μην είχα σταθεί στον μπαμπά μου, που τον έχω χάσει έναν χρόνο τώρα. Ήταν πολύ καθαρό το ενεργειακό μου πεδίο».

Ο Γιώργος Χρανιώτης συμπλήρωσε: «Κάπως είδα τα μελλούμενα, αισθάνθηκα ότι ο πατέρας μου θα φύγει όπου να είναι και μάλλον με αυτό το κορίτσι θα είναι πολύ ωραία περίπτωση να περάσουμε σε ένα επόμενο στάδιο, είτε αυτό λέγεται γάμος ή οικογένεια».

«Έφαγα μυρμήγκια στο “Survivor” και ήταν ξινά»

«Έφαγα μυρμήγκια στο “Survivor” και ήταν ξινά. Έπρεπε να φάω πρωτεΐνη, δεν είμαι σίγουρος αν είχαν πρωτεΐνη. Το σκέφτηκα, ήξερα τι έκανα. Κάποια μου δάγκωσαν και το κάτω χείλος, δεν ήταν ευγενική πράξη», εξομολογήθηκε επίσης ο Γιώργος Χρανιώτης.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss