Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη: Δεν εντοπίζω εύκολα τον λάθος άνδρα, έχω τον μ…μαγνήτη

Η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη έγινε γνωστή μέσα από τη σειρά «Η Ζωή Εν Τάφω» και έπειτα τη γνωρίσαμε ως «Θεοδοσία» στις «Άγριες μέλισσες», αλλά μπήκε στις καρδιές μας ως «Αργυρώ» στον «Σασμό».

Ειδικότερα, η ταλαντούχα ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπής της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος», με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, το βράδυ της Παρασκευής (30/9) και παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για τη σχέση της με την ξαφνική επιτυχία, αλλά και τον φόβο μιας μελλοντικής αποτυχίας.

Η ηθοποιός μετράει μόλις λίγα χρόνια στην υποκριτική, κανένα όμως δεν πήγε χαμένο, αφού ήδη έχει αφήσει το σημάδι της σε μερικές από τις πιο επιτυχημένες παραγωγές των τελευταίων χρόνων.

«Όταν υποδύεσαι αρκετό έναν ρόλο, φτάνεις σε σημείο να γνωρίζεις καλύτερα τον ήρωά σου»

Μιλώντας για το ρόλο της στον «Σασμό», ανέφερε: «Θα ήθελα να κάνει πράγματα η ηρωίδα μου που δεν κάνει. Κυρίως όσον αφορά στις αντιδράσεις. Αλλά προσθέτω και αφαιρώ πράγματα και τα φέρνουμε πιο κοντά σε εμάς. Τα βαρύγδουπα πράγματα τα αφαιρώ, θεωρώ ότι δεν πάνε στον ρόλο της Αργυρούς».

Η ηθοποιός συνέχισε λέγοντας: «Όταν υποδύεσαι αρκετό έναν ρόλο, φτάνεις σε σημείο να γνωρίζεις καλύτερα τον ήρωά σου. Στις “Άγριες μέλισσες” ήξερα αρκετό καιρό ότι θα πεθάνω στον ρόλο αλλά ένιωθα ωραία. Είχε κάνει τον κύκλο του ο ρόλος, τελείωσε εκεί που έπρεπε».

Πρόσθεσε, δε, αναφερόμενη στις καλές κριτικές που λαμβάνει: «Οι καλές κριτικές δεν ξέρω αν σου κάνουν πολύ καλό. Είναι πολύ λεπτή γραμμή και να επαναπαυτείς». Αποκάλυψε κιόλας ότι είναι προληπτική. «Οπότε έχω γούρια και θα κάνω πράγματα πριν ανέβω στην σκηνή. Κάνω κάτι συγκεκριμένο από πολύ μικρή και το ξέρουν πολύ κοντινά μου άτομα», εκμυστηρεύτηκε.

Με αφορμή τη σχέση της με τον τηλεοπτικό της σύντροφο, τον «Αστέρη», μιλάει για τους… απαγορευμένους έρωτες της ζωής της, αφηγείται πώς είναι να κάνει γυρίσματα στο παιδικό της δωμάτιο, αλλά και ποιο είναι το καλύτερο κομπλιμέντο που έχει ακούσει από τις επισκέψεις της στην Κρήτη.

Στο πρώτο σκέλος, υποστήριξε ότι για εκείνη «το να ερωτευτώ τον σύντροφο μιας φίλης μου θα ήταν απαγορευτικό», ενώ σε ερώτηση για το αν μπορεί να εντοπίσει τους «λάθος» ανθρώπους σε μια σχέση τόνισε: «Μάλλον το αντίθετο έχω το… μ….μαγνήτη».

Τα γυρίσματα στο παιδικό δωμάτιο κι ο «Σάκης Ρουβάς»

«Περνούσα πολλές ώρες στο παιδικό δωμάτιο να κάνω γυρίσματα αλλά μου ήταν πολύ οικείο. Δεν έβρισκαν σπίτι για την “Αργυρώ” οπότε το πρότεινα εγώ. Ήταν καρμικό γιατί βρέθηκα στο Μεταξουργείο με μια συνάδελφο και της είπα να κοιτάξουν το σπίτι μου και πήγαν στον πατέρα μου και το έκλεισαν. Είχαν δει τόσα σπίτια και δεν τους άρεσε κανένα», είπε για τα γυρίσματα στο σπίτι της. Κι όσο για τα κομπλιμέντα που άκουσε στην Κρήτη, δήλωσε ότι ένιωσε σαν «τον Σάκη Ρουβά γιατί δεν περίμενα αυτή την επιτυχία», ανέφερε η ηθοποιός.

Η απώλεια της μητέρας της και η βία κατά των γυναικών

Επίσης, η ίδια «επέστρεψε» στα γεγονότα της ζωής της που την καθόρισαν, όπως η απώλεια της μητέρας της σε ηλικία μόλις 16 ετών.

«Σίγουρα μια τέτοια απώλεια, σου αλλάζει τη ζωή. Ήμουν μικρή. Ευτυχώς ήμουν και τυχερή γιατί δεν ήμουν ακριβώς παιδί. Είχα και σχέση ερωτική. Θυμάμαι πολύ τις κουβέντες που κάναμε. Εγώ δεν έκρυψα ποτέ τίποτα από τους γονείς μου κι από τη μητέρα μου ειδικά που ήταν πιο κοντά μου.

Ας πούμε πήγαινα σε ένα πάρτι και θα γυρνούσα 7 η ώρα το πρωί, δεν θα της έλεγα ψέματα ποτέ ότι πήγα σε μια φίλη. Υπήρχε μια σχέση εμπιστοσύνης κι ειλικρίνειας», τόνισε η ηθοποιός.

Επίσης, η ίδια αποκαλύωε πώς αισθάνθηκε στα γυρίσματα της μικρού μήκους ταινίας «Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)» με θέμα τη βία κατά των γυναικών και το συγκλονιστικό μήνυμα που πήρε από μια πρώην σύντροφο γυναικοκτόνου.

«Έλαβα άπειρα μηνύματα»

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη σημείωσε χαρακτηριστικά: «Έλαβα άπειρα μηνύματα… Άπειρα μηνύματα και εκεί μου βγήκε εμένα το συναίσθημα, μετά μου βγήκε εμένα. Σε σχέση με τα 800 μηνύματα που έλαβα από γυναίκες, τα δυο τρία να ήταν από άνδρες. Ένα μήνυμα που ήταν λίγο συγκλονιστικό, πω πω πω Παναγία μου, ήταν για αυτό το περιστατικό που είχε γίνει στη Ρόδο. Και μου λέει μια κοπέλα, «εγώ είμαι η προηγούμενη σχέση του τύπου που σκότωσε και πρόλαβα να φύγω». Μου λέει, «είχα πάρει μέτρα και πρόλαβα να φύγω». Το οποίο μήνυμα αυτό ήταν συγκλονιστικό».

«Υπάρχει βία στους ανθρώπους»

«Έχει συμβεί και σε μένα βίαιο περιστατικό σε σχέση αλλά χωρίς να φαίνεται τόσο πολύ. Δεν ήταν τόσο καθαρό», συμπλήρωσε η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη.

«Υπάρχει βία στους ανθρώπους. Όλοι έχουμε βία. Δηλαδή υπάρχουν πολλές τοξικές σχέσεις που αν είσαι απ’ έξω, είτε παρατηρητής είτε το έχεις βιώσει εσύ αλλά έχεις πάρει απόσταση, σου είναι πια καθαρό ότι είναι κακοποιητικό. Είναι πολύ βαθύ το πρόβλημα», δήλωσε στην εκπομπή της ΕΡΤ.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss