Χρήστος Μάστορας: Η ξεχωριστή ανάρτηση για τον Πετρούνια

Ο Χρήστος Μάστορας ήταν ένας από τους πολλούς που θέλησαν να γράψουν μερικά καλά λόγια για τον «άρχοντα» των κρίκων, Λευτέρη Πετρούνια, μετά την επιτυχία του τελευταίου στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Υπενθυμίζεται, πως ο Έλληνας πρωταθλητής και ο Χρήστος Μάστορας, πέρα από χρόνια φίλοι, πρόσφατα επισφράγισαν τη φιλία του και με κουμπαριά, καθώς ο τραγουδιστής βάφτισε την πρωτότοκη κόρη του Λευτέρη Πετρούνια, Σοφία.

«Σε ευχαριστούμε Λευτέρη για όλες τις συγκινήσεις που μας έχεις προκαλέσει»

Ο frontman του συγκροτήματος «Μέλισσες» έγραψε στην ανάρτηση του στο Instagram για τον φίλο και κουμπάρο του Λευτέρη Πετρούνια: «Άλλη μια νίκη, άλλη μια διάκριση για έναν τύπο που κάνει τα αδύνατα δυνατά! Που πέρασε από φωτιά και σίδερο για να γίνει ατσάλι και τελικά δεν υπάρχει μέταλλο ή κράμα, λίθος η διαμάντι που να έχουν την αξία της ψυχής αυτού του σπουδαίου Ολυμπιονίκη! Σε ευχαριστούμε Λευτέρη για όλες τις συγκινήσεις που μας έχεις προκαλέσει, τις προσωπικές σου διακρίσεις που τις μοιράζεσαι με έναν ολόκληρο λαό και την υπερηφάνεια που μας έχεις κάνει να νιώσουμε. Επόμενος στόχος το Παρίσι και ξέρω ότι είσαι από τώρα έτοιμος για την κορυφή! Στην πρώτη φωτογραφία είναι ένα στιγμιότυπο από τη δύναμη την συγκέντρωση και την τεχνική και στη δεύτερη είναι οι πραγματικοί καρποί όλων αυτών !!! Οι 3 γυναίκες της ζωής σου ❤️❤️
Σ’αγαπάμε και σε ευχαριστούμε για όλα!!! Πάντα δίπλα σου!».

Δείτε την σχετική ανάρτηση του τραγουδιστή:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Mastoras (@xmastoras)

//www.instagram.com/embed.js

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss