Χρήστος Μπίρμπας: Τα αρνητικά σχόλια για τη διαφορά ηλικίας με την Αναστασία Περράκη

Ο coach του “GNTM”, Χρήστος Μπίρμπας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» και την Ελένη Βουλγαράκη για τα αρνητικά σχόλια που έχουν ειπωθεί για τον ρόλο του στο ριάλιτι, αλλά και για τη σχέση του με την Αναστασία Περράκη. Το μοντέλο δήλωσε χαρούμενος που συμμετέχει στο GNTM, χαρακτηρίζοντας την εμπειρία του «πρωτόγνωρη».

«Σίγουρα η αρχή ήταν λίγο δύσκολη λόγω των καμερών»

Ερωτώμενος εάν υπήρξε κάτι που τον δυσκόλεψε ο Χρήστος Μπίρμπας απάντησε: «Σίγουρα η αρχή ήταν λίγο δύσκολη λόγω των καμερών, αλλά μπορώ να πω πως έχω μία σχετική εμπειρία πάνω σε αυτό λόγω του μόντελινγκ».

Χρήστος Μπίρμπας: Ποιος είναι ο νέος coach του GNTM 5

«Σίγουρα κάποια είναι πιο καυστικά»

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως διαβάζει τα αρνητικά σχόλια και τα αντιμετωπίζει με χιούμορ. «Σίγουρα κάποια είναι πιο καυστικά, στα social media δεν υπάρχει όριο» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

«Έχω βιώσει πολύ μπούλινγκ ως προς το άτομό μου»

Μιλώντας για το bullying στον ανταγωνιστικό χώρο του μόντελινγκ είπε: «Έχω βιώσει πολύ μπούλινγκ ως προς το άτομό μου. Μου έλεγαν: “γιατί είσαι έτσι;”». Σημείωσε πως η απόρριψη είναι κομμάτι της ζωής, αρκεί να γίνεται με σεβασμό και να μην υπερβαίνει κανείς τα όρια.

Αναστασία Περράκη- Χρήστος Μπίρμπας: H δημόσια εμφάνισή... | Celebrities  Ειδήσεις

Για την σύγκριση με τον Γιώργο Καράβα

Αναφορικά με τη σύγκριση με τον προκάτοχό του Γιώργο Καράβα, το μοντέλο εξηγεί πως ήταν κάτι αναμενόμενο και ήταν προετοιμασμένος για αυτό. «Δεν με πειράζει καθόλου, μου αρέσει να με συγκρίνουν με καλύτερους από εμένα, όπως είναι ο Γιώργος Καράβας» είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Μπίρμπας.

«Τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας μας είναι παλιακά»

Σε ό,τι αφορά στην σχέση του με την Αναστασία Περράκη, με την οποία είναι μαζί εφτά χρόνια δηλώνει πως δεν ήταν όλα «ρόδινα» στη σχέση τους. «Δεν είμαι άνθρωπος των σχέσεων…είχαμε τα “πάνω” μας, είχαμε και τα “κάτω” μας» τόνισε, ενώ εξήγησε: «Τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας μας είναι παλιακά».

Χρήστος Μπίρμπας: Τα αρνητικά σχόλια για τη διαφορά ηλικίας του με την  Αναστασία Περράκη και το GNTM

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss