Χρήστος Σαντικάι: Περιμένω πώς και πώς να γεννηθεί το μωράκι

Ο Χρήστος Σαντικάι μίλησε στο «Secret» των «Παραπολιτικών» και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη τόσο για την σύντροφο του, Λάουρα Νάργες όσο και για το μωράκι περιμένουν σε λίγους μήνες.

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα της κοινής τους ζωής και δεν κρύβουν τη μεγάλη τους χαρά για το ότι θα γίνουν γονείς. Η φωτογραφία που διάλεξε, μάλιστα, η παρουσιάστρια για να επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη της δείχνει την ίδια και τον σύντροφό της αγκαλιασμένους, ενώ ο τραγουδιστής κρατά στο χέρι του το υπερηχογράφημα του νέου μέλους της οικογένειάς τους, που έρχεται.

«Θα γίνουμε γονείς. Και πετάμε από τη χαρά και την ευτυχία μας! Ανυπομονούμε σαν τρελοί να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας το αγγελουδάκι μας! Είμαστε τόσο τυχεροί και νιώθουμε ευλογημένοι», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Λάουρα Νάργες.

«Έχει δώσει μια θετική ενέργεια στο σπίτι μας πριν καν γεννηθεί»

Ο Χρήστος Σαντικάι μιλώντας για τα ευχάριστα γεγονότα δήλωσε πανευτυχής και ανυπόμονος. Ειδικότερα, είπε: «Νιώθω πάρα πολύ όμορφα. Περιμένω πώς και πώς να γεννηθεί το μωράκι. Έχει δώσει μια θετική ενέργεια στο σπίτι μας πριν καν γεννηθεί».

«Είναι όλα τα θετικά συναισθήματα μαζί»

Και συνέχισε λέγοντας: «Είναι όλα τα θετικά συναισθήματα μαζί. Είναι ανάμεικτα, πολύ όμορφα, όπως και για τη Λάουρα, που θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα, και υπάρχουν ακόμα περισσότερα».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss