Χρήστος Συριώτης για Φιλιππίδη: «Δεν ήταν μόνο χειριστικός στη δουλειά, αλλά και στην καθημερινότητά του»

Ο ηθοποιός Χρήστος Συριώτης μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Ιορδάνη Παπακυριακού για την κακοποιητική συμπεριφορά του Πέτρου Φιλιππίδη σε παράσταση που συμμετείχε.

Διέψευσε τον τίτλο της Espresso

Ειδικότερα, ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη για το θέμα στην Espresso και μάλιστα διέψευσε τον τίτλο της εφημερίδας που έγραψε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης τον εξευτέλιζε όταν είχε καρκίνο.

«Ο τίτλος της εφημερίδας είναι παραπλανητικός»

Ο Χρήστος Συριώτης είπε: «Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο, ο τίτλος της εφημερίδας είναι παραπλανητικός. Είπα ότι το κλίμα ήταν ζοφερό. Πίστευα ότι μετά την επέμβασή μου και την επιστροφή μου στις πρόβες θα με βοηθούσε ψυχολογικά».

«Υπήρχε ένα ζοφερό, αρρωστημένο κλίμα»

Και συνέχισε λέγοντας ο ηθοποιός: «Υπήρχε ένα ζοφερό, αρρωστημένο κλίμα. Πηγαίναμε με το αυτοκίνητο με άλλους συναδέλφους στην Επίδαυρο και δεν θέλαμε να φτάσουμε. Δεν θέλαμε να πατήσουμε το πόδι μας εκεί γιατί από το ξενοδοχείο ακούγαμε τις φωνές και τα ουρλιαχτά».

«Ένας συνάδελφος εκδιώχθηκε από την παράσταση και αρκετούς μήνες μετά έδωσε τέλος στη ζωή του»

Αμέσως μετά ο ηθοποιός συμπλήρωσε: «Εγώ και άλλοι συνάδελφοι κάναμε επίσημη καταγγελία στη ΣΕΗ για κακοποιητικές συμπεριφορές που ποτέ δεν πίστευα ότι θα βιώσω στο θέατρο. Ένας συνάδελφος εκδιώχθηκε από την παράσταση και αρκετούς μήνες μετά έδωσε τέλος στη ζωή του».

«Τελικά δεν τον βοήθησε γιατί το κλίμα ήταν ζοφερό»

«Το ένα δεν συνδέεται με το άλλο. Ωστόσο στη μνήμη του οφείλαμε να το κάνουμε. Ο Δημήτρης είχε κάποια προβλήματα ψυχολογικά και ήρθε στη δουλειά, γιατί ο Πέτρος θα τον βοηθούσε, αλλά τελικά δεν τον βοήθησε γιατί το κλίμα ήταν ζοφερό». τόνισε ο Χρήστος Συριώτης.

«Μπορεί να ξυπνούσε στραβά και να ξέσπαγε πάνω μας»

Επίσης, διευκρίνισε ο ίδιος: «Η έπαρση και η αλαζονεία οδηγούν σε συμπεριφορές όπως αυτή που έβγαινε με έναν χυδαίο και προσβλητικό τρόπο προς τα πρόσωπά μας. Δεν ήταν μόνο χειριστικός στη δουλειά ήταν και στην καθημερινότητά του. Μπορεί να ξυπνούσε στραβά και να ξέσπαγε πάνω μας».

«Ήταν μια συνεργασία την οποία δεν θα επαναλάμβανα με τίποτα στον κόσμο»

«Ήταν μια συνεργασία την οποία δεν θα επαναλάμβανα με τίποτα στον κόσμο. Στεναχωριέμαι και για τον Πέτρο και για τον Λιγνάδη. Συστήθηκαν ως καλλιτέχνες στο κοινό όχι ως κακοποιοί» σημείωσε ο Χρήστος ΣΥριώτης.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss