Χρήστος Βαλαβανίδης: «Δεν είναι δύσκολο να συγχωρέσεις μία απιστία»

Ο Χρήστος Βαλαβανίδης μίλησε στην «OnTime» και την Σίσσυ Μενεγάτου για την απιστία και το αν έχουν υπάρξει τριγμοί στον γάμο του.

  • Σε όλη αυτήν την κοινή πορεία 49 χρόνων του γάμου σας, υπήρξε ποτέ… τριγμός στην σχέση σας;

Βεβαίως κι υπήρξε. Το αντίθετο δεν θα ήταν φυσιολογικό. Μια σχέση πολλών ετών δεν είναι φυσικό να μην περάσει κρίση. Περνάνε όλα τα ζευγάρια. Άλλα ζευγάρια κάποια στιγμή χωρίζουν γιατί είναι τόσο βαθιά η κρίση που δεν αντέχουν. Άλλα ζευγάρια συνεχίζουν, τα ξαναφτιάχνουν «ξαναδένουν» τα άρματά τους, περιποιούνται τα «τραύματά» τους για να μην αιμορραγούν και προχωράνε κανονικά στην πορεία της ζωής.

  • Χρειάστηκε να… δέσετε βαθιά «τραύματα» πολλές φορές στη σχέση σας;

Όχι. Μία δύο φορές χρειάστηκε κι όχι βαθιά «τραύματα».

  • Όλα αυτά τα χρόνια υπήρξαν «Σειρήνες» στη ζωή σας; Γιατί, όπως λένε στον χώρο σας, ειδικά τους κωμικούς ηθοποιούς οι γυναίκες τους προσεγγίζουν πιο εύκολα. Υπήρξαν πειρασμοί;

Υπήρξαν. Εκεί έκανα υπομονή, έζησα την κατάσταση όσο την έζησα, μια περιπέτεια… Έκανα μία βόλτα και ξαναγύρισα στο σπίτι μου.

  • Έχετε αποκαλύψει σε συνέντευξή σας ότι έχετε απατήσει τη γυναίκα σας κι εκείνη εσάς. Δεν είναι δύσκολο να συγχωρέσεις μία απιστία;

Όχι. Δεν είναι δύσκολο να συγχωρέσεις μία απιστία. Εάν υπάρχει αμοιβαία υποχώρηση ανάμεσα στο ζευγάρι, δεν είναι δύσκολο. Αρκεί να υπάρχει πραγματική αγάπη.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss