COSMOTE Fiber: Δωρεάν αναβάθμιση ταχύτητας σε πάνω από 750.000 συνδρομητές μέσα στο 2022, FTTH στα 2/3 της Ελλάδας έως το 2027!

Μια νέα εποχή για το ίντερνετ στην Ελλάδα έρχεται, μέσα από τις στρατηγικής σημασίας κινήσεις της COSMOTE.

Μια τεράστια επένδυση σε όλη τη χώρα θα φέρει αναβαθμισμένες ταχύτητες σε 750.000 συνδρομητές, και εγγυημένες ταχύτητες έως και 200Mbps μέσω οπτικής ίνας σε εκατομμύρια άλλους.
Με τις παραπάνω κινήσεις, η Ελλάδα γυρίζει σελίδα στο κομμάτι του ίντερνετ και αφήνει πίσω τις χαμηλές ταχύτητες και την αντίστοιχα χαμηλή θέση στην Ευρωπαϊκή κατάταξη, δημιουργώντας ένα δίκτυο που θα μπορεί να υποστηρίξει στο εγγύς μέλλον, τα 2/3 της χώρας με εγγυημένες υπερ-υψηλές ταχύτητες. Τι σημαίνουν, όμως, όλα αυτά για τον μέσο χρήστη;
Μια δόση «μαγείας» στην καθημερινότητά σου!
Η καθημερινότητα πολλών είναι πλέον άρρηκτα συνδεδεμένη με τη χρήση του διαδικτύου, είτε πρόκειται για τηλεργασία και τηλεκπαίδευση, είτε για ψυχαγωγία κι απλή χρήση. Από τις υπηρεσίες streaming ταινιών μέχρι τις παιχνιδοκονσόλες, την ανάγκη για βιντεοκλήσεις ή το κατέβασμα κι ανέβασμα μεγάλων αρχείων λόγω δουλειάς, η ταχύτητα του ίντερνετ είναι ζωτικής σημασίας σε καθημερινή βάση.
Χάρη στο Fiber to the Home, τη διαθεσιμότητα του οποίου ολοένα και επεκτείνει η COSMOTE, η digital εμπειρία είναι ασύγκριτη. Πες αντίο σε downloads που καθυστερούν λόγω χαμηλής ταχύτητας, αποσυνδέσεις λόγω αστάθειας, αυξομειώσεις ταχύτητας και παρόμοια προβλήματα που λίγο ή πολύ όλοι έχουμε αντιμετωπίσει στο παρελθόν και μερικοί δεν έχουν ακόμη… απεμπλακεί από αυτά. Μετά το «αντίο», καλωσόρισε το streaming, τα αστραπιαία downloads, τις βιντεοκλήσεις με κρυστάλλ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss