Δανάη Μπάρκα: Δεν νιώθω ούτε παρουσιάστρια ούτε ηθοποιός

Η γνωστή παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα μίλησε στο Secret των Παραπολιτικών και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου. Μέσα σε όλα, η ηθοποιός και παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του MEGA αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της πρεμιέρα πριν τρία χρόνια ενώ εξήγησε γιατί δεν αισθάνεται ούτε παρουσιάστρια ούτε ηθοποιός.

Ειδικότερα, η Δανάη Μπάρκα εξομολογήθηκε: «Υπήρχαν άνθρωποι που με είχαν χαρακτηρίσει ψεύτικη, λέγοντας πως αυτή η χαρά δεν μπορεί να είναι αληθινή. Όμως σε ένα καθημερινό πρόγραμμα, όπου εκτίθεσαι δυο-τρεις ώρες, κάποια στιγμή θα πέσεις στο ατόπημα να δείξεις και ένα άλλο πρόσωπο, αν είναι ψεύτικο το θετικό που έχεις. Για αυτό και έχουν αντιληφθεί πως έτσι είμαι όντως».

Και πρόσθεσε: «Έπειτα από σχεδόν τρία χρόνια στο Πάμε Δανάη, αλήθεια, νιώθει παρουσιάστρια; «Καθόλου! Ούτε ηθοποιός νιώθω. Νιώθω απλώς μια ξέγνοιαστη κοπέλα που έχει μάθει να χαίρεται τη ζωή. Δεν έχω βάλει τίτλο. Φυσικά και έχω τις ευθύνες μου και τα άγχη ενός ανθρώπου που ηγείται μιας εκπομπής, για όσο καιρό συμβαίνει αυτό, αλλά δεν λέω «γεια σας, είμαι παρουσιάστρια». Λέω, “Γεια σας, είμαι η Δανάη”».

«Στην πρεμιέρα πριν από τρία χρόνια είχα κυρίως το βάρος να βγάλω ασπροπρόσωπους τους ανθρώπους που επέλεξαν σε μια δύσκολη και ανταγωνιστική ζώνη μια πιο παιδική, πιο ξέγνοιαστη νότα και είπαν «ας το τολμήσουμε». Είχα μεγάλο άγχος να τελειώσει η εκπομπή και να δω ένα νεύμα πως όλα πήγαν καλά. Για πολύ καιρό ήμουν σε πανικό» συμπλήρωσε, ακόμα, η Δανάη Μπάρκα.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss