Δανάη Μπάρκα: Όλοι θεωρούν ότι για να είσαι στην τηλεόραση, είσαι βύσμα

Την συνέντευξη που παραχώρησε η Μαίρη Μηλιαρέση στην εκπομπή της σχολίασε η Δανάη Μπάρκα, η οποία ανέφερε πως της αρέσει που η ίδια έμεινε ειλικρινής κι αυθεντική γυναίκα ως προς την παρουσία της στην τηλεόραση. Στην συνέχεια, η αγαπημένη παρουσιάστρια προχώρησε σε μία γενική τοποθέτηση για όσους ξεχωρίζουν στον χώρο χωρίς να έχουν κάποιο βύσμα.

«Δεν είναι κακό να βοηθάς έναν άνθρωπο, αν μπορείς»

Αρχικά, η Δανάη Μπάρκα είπε: «Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θεωρούν -τώρα δεν θέλω να το κάνω προσωποκεντρικό, γιατί πάντα όταν ακούω τέτοια μπορεί να τα συγκρίνω με πράγματα που έχω ζήσει ή κάποιοι γύρω μου- όλοι θεωρούν ότι για να είσαι στην τηλεόραση, είσαι βύσμα. Μπορεί κάποιος να βγει μπροστά -καλή ώρα η Μαίρη Μηλιαρέση, που δεν ήξερε κανένα και βγήκε επειδή ήταν λαμπερή και για το τσαγανό της- δεν μπορεί να μην το πιστεύουν αυτό για ανθρώπους που είναι ήδη αναγνωρίσιμοι».

Και συνέχισε λέγοντας: «Όλοι οι υπόλοιποι που μπορεί να έχουμε μια ταμπέλα, θεωρούν ότι έλα είναι βύσμα. Που μπορεί να μην είναι όλοι οι άνθρωποι βύσματα. Που και γνωριμία να έχεις, το πόσο θα ανοίξει μια πόρτα είναι άλλο, αλλά πόσο θα μείνεις εσύ στο δωμάτιο με τον κόπο σου, με την προσπάθειά σου. Δεν είναι κακό να βοηθάς έναν άνθρωπο, αν μπορείς».

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss