Δανάη Μπάρκα: «Θυμάμαι ποιοι άνθρωποι έχουν πετάξει ξινίλα»

Στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένη η Δανάη Μπάρκα και μίλησε για τη ζωή, αλλά και την καριέρα της. Όπως είπε η παρουσιάστρια, κάποια στερεότυπα «έσπασαν» με την έλευσή της στην τηλεόραση, ενώ τόνισε ότι θα συνεχίσει να κάνει τηλεόραση όσο νιώθει ότι δεν θέλουν να την αλλάξουν.

«Όταν άρχισα να ακούω πράγματα, δεν ντράπηκα να ρωτήσω»

Συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα είπε: «Προτιμώ να σκορπάμε χιούμορ και μία αισθητική που μου αρέσει παρά να μπω στη διαδικασία να κρίνω και να κακολογήσω κόσμο». Και τόνισε επίσης: «Από ένα σημείο και μετά υπήρξε τόσο καλή συνεννόηση με το κανάλι. Όταν άρχισα να ακούω πράγματα, δεν ντράπηκα να ρωτήσω. Πήρα τηλέφωνο και είπα “κύριε Κώστα τι γίνεται;”».

«Μετά έπεσε σκληρή δουλειά και πολλή θέληση και κάπως το ξέχναγα»

Και συνέχισε λέγοντας: «Μιλώντας για την περσινή αμφισβήτηση που δέχτηκε είπε: «Στην αρχή ξίνιζα. Έλεγα “θυμάμαι”. Θυμάμαι ποιοι άνθρωποι έχουν πετάξει ξινίλα ή αμφισβήτηση ή σπόντα σε εκπομπές πριν ξεκινήσω. Έτρεχαν και κάτι δάκρυα τύπου μήπως δεν χωράει το όνειρό μου εκεί. Μετά έπεσε σκληρή δουλειά και πολλή θέληση και κάπως το ξέχναγα. Έκανα υπομονή και καλά έκανα, σε καλό μου βγήκε».

«Δεν μπαίνω ποτέ να διαβάσω σχόλια»

Η Δανάη Μπάρκα συμπλήρωσε: «Δεν μπαίνω ποτέ να διαβάσω σχόλια. Μπροστά μου το σινάφι ήταν πολύ γλυκό. Πολλοί άνθρωποι που δεν είχα καμία επαφή με βοήθησαν ή μου είπαν μπράβο».

«Η αμφισβήτηση υπήρχε και υπάρχει και είναι ίσως και κινητήριος δύναμη»

Για τη φετινή της εκπομπή που πάει καλύτερα πλέον στα νούμερα η Δανάη Μπάρκα ανέφερε ότι προστέθηκαν νέοι άνθρωποι και γνωρίζει τι της πάει. «Η αμφισβήτηση υπήρχε και υπάρχει και είναι ίσως και κινητήριος δύναμη», είπε χαρακτηριστικά.

 

«Δεν θα το κάνω όμως ποτέ από ανάγκη, θα το κάνω από επιλογή»

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή και το γεγονός ότι αυτόν τον καιρό είναι μόνη είπε: «Περνάει κόσμος από το σπίτι. Δεν είμαι μόνη μου. Μου λείπει όμως η συντροφικότητα, είμαι γούτσου. Μου αρέσει».

Και εξήγησε αμέσως μετά: «Δεν θα το κάνω όμως ποτέ από ανάγκη, θα το κάνω από επιλογή. Με τις φίλες μου που είναι σαν παντρεμένες λέμε ότι του χρόνου θα παντρευτούμε. Η μαμά μου γενικά είναι διακριτική, δεν επεμβαίνει όσο περνάω καλά».

Τέλος, η Δανάη Μπάρκα εξήγησε ότι κάθε Δευτέρα και Τετάρτη λιβανίζει, όπως πολλές φορές έχει δείξει στα stories της

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss