Δε σταματάει να σαρώνει η σειρά Monster: The Jeffrey Dahmer Story – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Σαρώνει η νέα σειρά του Netflix με τίτλο «Monster: The Jeffrey Dahmer Story», η οποία παρουσιάζει την πορεία της ζωής του Τζέφρι Ντάμερ, ενός από γνωστούς serial killer των ΗΠΑ. Ήταν υπεύθυνος για δεκαεπτά δολοφονίες νεαρών ανδρών, μεταξύ των ετών 1978 και 1991, με ιδιαίτερα σκληρές μεθόδους, συμπεριλαμβανομένων πράξεων σεξουαλικής βίας, νεκροφιλίας και κανιβαλισμού.

Τα πάει φοβερά η σειρά και μπήκε ήδη στην πρώτη δεκάδα του Netflix, καθώς έγινε η 9η με τα περισσότερα views για Αγγλόφωνη, καθώς μέσα σε 12 μόλις μέρες έχει σχεδόν 500 εκ. ώρες προβολής (για την ακρίβεια 496.1), ενώ έχει άλλες 16 μέχρι τις 28 μέρες που γίνονται οι ολοκληρωμλενες μετρήσεις της πλατφόρμας. Συν τοις άλλοις, πάνω από 56 εκ. νοικοκυριά έχει δει και τα 10 επεισόδια. million households have consumed all 10 episodes (approximately 8.8 hours total) of the limited series thus far.
Ποιος ήταν ο Τζέφρι Ντάμερ
Ο Τζέφρι Ντάμερ γεννήθηκε στις 21 Μαΐου του 1960 και μεγάλωσε σε μία φυσιολογική οικογένεια. Οι γονείς του δεν τον κακοποιούσαν και δεν μεγάλωσε στη φτώχεια. Αν και οι γονείς του καβγάδιζαν συχνά, ήταν αφοσιωμένοι στη φροντίδα του γιου τους και ποτέ δεν τον παραμέλησαν.
Το 1978, αμέσως μετά το διαζύγιο των γονιών του και μετά την αποφοίτηση του, ο Ντάμερ πραγματοποίησε τον πρώτο του φόνο. Το θύμα ήταν ο Steve Hicks, ένας δεκαεννιάχρονος που πήρε στο αμάξι του από ωτοστόπ. Ο Ντάμερ πήρε τον νεαρό άνδρα στο σπίτι των γ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss