Δεν χάνεται η ταινία τρόμου Prey for the Devil – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Όταν βλέπουμε κάποιο trailer για ταινία τρόμου, σίγουρα έχουμε τις επιφυλάξεις μας πλέον, όμως επειδή είμαστε αισιόδοξοι έχουμε ελπίδες πως το Prey for the Devil θα ανταποκριθεί στο είδος.

Η ταινία έχει την εξής σύνοψη: Ως απάντηση στην παγκόσμια αύξηση των δαιμόνων, η Καθολική Εκκλησία ανοίγει ξανά σχολεία για να εκπαιδεύσει ιερείς για εξορκισμό. Σε αυτό το πνευματικό «πεδίο μάχης», μία απίθανη «πολεμίστρια» υψώνεται: η νεαρή καλόγρια, Ann. Αν και οι καλόγριες απαγορεύεται να κάνουν εξορκισμούς, ένας καθηγητής αναγνωρίζει το θείο δώρο της Ann και συμφωνεί να την εκπαιδεύσει. Έχοντας μπει για τα καλά στην πρώτη γραμμή με τον συμφοιτητή πατέρα Dante, η αδελφή Ann βρίσκεται σε μία μάχη για την ψυχή ενός νεαρού κοριτσιού, το οποίο πιστεύει ότι κυριεύεται από τον ίδιο δαίμονα που βασάνιζε τη μητέρα της πριν από χρόνια. Σύντομα, θα συνειδητοποιήσει ότι ο Διάβολος την κάνει ότι θέλει.
Η σκηνοθεσία είναι του Daniel Stamm ενώ πρωταγωνιστούν οι Jacqueline Byers, Christian Navarro, Nicholas Ralph, Colin Salmon, Virginia Madsen, Lisa Palfrey, Ben Cross, κ.α. Η ταινία θα βγει μέσα στις 27 Οκτωβρίου στην χώρα μας.
[embedded content]
[embedded content]

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss