Δεν ήταν… ρόδινα τα πράγματα για την Jessica Chastain στην νέα της σειρά – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Η Jessica Chastain είναι μια από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της και το έχει αποδείξει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, με την νέα σειρά να έχει μια ακόμα “μεταμόρφωση” που δεν ήταν και τόσο εύκολη.

Η Jessica Chastain σταμάτησε να τρώει για να υποδυθεί την Tammy Wynette στη σειρά “George & Tammy” (έχει τον ρόλο της τραγουδίστριας Tammy Wynette, η οποία έφυγε από τη ζωή στα 55 χρόνια) και δεν θεωρεί πως ήταν και τόσο σωστό.
Η ηθοποιός και ο Michael Shannon υποδύονται το ντουέτο Tammy Wynette και George Jones, με την σειρά να εστιάζει στην πολυτάραχη ερωτική τους ζωή και όχι μόνο, ενώ σίγουρα θα δούμε και τα τελευταία χρόνια της ζωής της, όπου υπέφερε από διάφορες ασθένειες και ήταν εθισμένη σε παυσίπονα.
Το πιο επιτυχημένο τραγούδι της Wynette, που είναι γνωστή και ως η ‘Πρώτη Κυρία της Μουσικής Country’, υπήρξε το ‘Stand by Your Man’, ένα τραγούδι που παραμένει από τα πιο εμβληματικά και πιο εμπορικά κομμάτια γυναίκας τραγουδίστριας. Γνωστός για τη μοναδική του φωνή, ο George Jones διαθέτει το τραγούδι ‘He Stopped Loving Her Today’, που μέχρι και σήμερα αποκαλείται το καλύτερο κομμάτι της country όλων των εποχών. Με περισσότερα από 30 τραγούδια που έφτασαν στο νούμερο ένα των charts, συμπεριλαμβανομένων των ντουέτων ‘We’re Gonna Hold On’, ‘Golden Ring’ και ‘Near You’, η κληρονομιά των George και Tammy, τόσο η μουσική όσο και η ρομαντική, παραμένει μια από τις σπουδαιότερες ιστορίες αγάπης που ειπώθηκαν ποτέ.
Η Jessica Chastain έπρεπε να τραγουδήσει live μπροστά σε εκατοντάδες ανθρώπους, ενώ άλλαξε δραματικά και την εμφάνιση της για τον ρόλο: «Δεν μου αρέσει να ανεβαίνω σε ζυγαριές, αλλά σταμάτησα να τρώω. Έπινα χυμούς και το έκανα μέχρι να μοιάζω με άρρωστη».
Η σκηνοθεσία είναι του  John Hillcoat, ενώ εκτός της Jessica Chastain παίζουν οι Michael Shannon, Steve Zahn, Kelly McCormack, Katy Mixon, Hendrix Yancey, Walton Goggins, κ.α.
[embedded content]

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε α …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss