Δίκη Φιλιππίδη: Στο Μικτό Ορκωτό ο κατηγορούμενος

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη η οποία διακόπηκε πριν από 10 ημέρες, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Ο ηθοποιός, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και απόπειρες δύο βιασμών, ενώ την πρώτη φορά δεν έδωσε το «παρών» εξαιτίας προβλήματος υγείας, αυτή τη φορά μεταφέρθηκε από νωρίς στο δικαστήριο.

Η μεταγωγή του έγινε αθόρυβα, σύμφωνα με τη ρεπόρτερ του Alpha, Βιβή Μπουγιούρα, με ισχυρή αστυνομική δύναμη. Να σημειωθεί πως φορούσε ένα κοστούμι και χειροπέδες, ενώ η είσοδός του έγινε από το κυλικείο του δικαστηρίου, προκειμένου να αποφευχθούν φωτογραφίες και πλάνα.

Επιπλέον, στον δικαστήριο έφτασαν όλοι μαζί, για ακόμα μια φορά, οι μάρτυρες κατηγορίας, με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, τη Λένα Δροσάκη μαζί με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η πρώτη κατάθεση που θα γίνει σήμερα, θα είναι αυτή της μηνύτριας που κατηγορεί τον Πέτρο Φιλιππίδη για βιασμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ξεκίνημα της δίκης, ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, είχε αναφέρει ότι ο πελάτης του θέλει να δώσει το «παρών» στη δίκη και αυτό θα έκανε ακόμα κι αν χρειαζόταν να εμφανιστεί με καροτσάκι στο δικαστήριο, κάτι ωστόσο που δεν φάνηκε σήμερα, καθώς ο ηθοποιός, αν και φανερά αδυνατισμένος, περπατούσε κανονικά.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss