Δήμητρα Παπαδήμα: «Είμαστε δυο παιδιά που δεν θα μεγαλώσουν ποτέ»

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου έδωσε η Δήμητρα Παπαδήμα. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον Γιάννη Μποσταντζόγλου.

  • Τι είναι αυτό που σας ενώνει με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου μετά από τόσα χρόνια;

Τώρα περισσότερο από πριν. Είμαστε δυο παιδιά που δεν θα μεγαλώσουν ποτέ. Μοιρολατρούμε και γελάμε ακατάπαυστα και αυτό μας κρατάει. Δεν είναι εύκολο να φτάσεις σε αυτό το σημείο, περνάς… δια πυρός και σιδήρου.

Δήμητρα Παπαδήμα για Γιάννη Μποσταντζόγλου: Έφερε διάδρομο γυμναστικής και  μετά ρωτούσε τι θα φάμε

  • Εκείνος δήλωσε πως σας ζητάει να παντρευτείτε, αλλά εσείς δεν θέλετε;

Μια μου ζητάει αυτός, μια εγώ. Για την πλάκα μας το κάνουμε. Δεν με ενδιαφέρει ο γάμος. Του λέω όμως αν θέλει να κάνουμε ένα σόου, να πάμε στην παραλία εγώ με νυφικό και ξυπόλητη και αυτός ξυπόλητος και από πάνω γυμνός με την κοιλίτσα του έξω και να φωνάξουμε τα κανάλια να παντρευτούμε στη θάλασσα, σαν τα παιδιά των λουλουδιών. Και θα γίνει χαμός, αλλά δεν θέλει είναι σοβαρός.

Μποσταντζόγλου-Παπαδήμα: Η τρυφερή φωτό τους πριν από 27 χρόνια, όταν είχαν  πρωτογνωριστεί! | Gossip-tv.gr

  • Η περιπέτεια της υγείας του σας έδεσε ακόμη περισσότερο;

Έβαλε άλλα στοιχεία στη σχέση μας. Με το τσιγάρο που κάπνιζε δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά και τον πείραξε στην καρδιά. Κάπνιζε πέντε πακέτα την ημέρα, δεν κοιμόταν για να καπνίζει. Ένας από τους λόγους που τσακωνόμασταν πάρα πολύ ήταν το τσιγάρο, ειδικά όταν κάπνιζε μπροστά στο παιδί. Του έλεγα κόφ’ το θα σε κόψει. Από το ‘19 που έπαθε ό,τι έπαθε, το έκοψε.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss