Δήμητρα Σιγάλα: «Είναι μια απώλεια που μου στοίχισε πολύ γιατί ήταν αιφνίδια»

Η γνωστή ηθοποιός Δήμητρα Σιγάλα παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο. Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε όλα θα ήθελε εκείνη να… «ξεχάσει» από τα τελευταία 12 χρόνια της ζωής της.

  • Αν έπρεπε να διαγράψεις κάτι από την τελευταία δεκαετία της ζωής σου, τι θα ήταν;

Δύσκολη ερώτηση. Σίγουρα έχω ζήσει δυνατές απογοητεύσεις στη δουλειά, όπως όλοι. Αλλά είναι μια αρκετά ανασφαλής δουλειά, οπότε αυτές οι απογοητεύσεις ίσως και α με ωρίμασαν. Αυτό που θα ήθελα να διαγράψω είναι τις απώλειες. Πρόσφατα, με τον κορονοϊό, βίωσα την απώλεια της θείας μου, αδελφής του πατέρα μου, στην οποία είχα αδυναμία. Είναι μια απώλεια που μου στοίχισε πολύ γιατί ήταν αιφνίδια. Έμεινε αρκετές μέρες στο νοσοκομείο, μόνη της, χωρίς εμάς δίπλα της, εξαιτίας της πανδημίας και δεν προλάβαμε ούτε να τη χαιρετήσουμε. Δύσκολο συναίσθημα, που δεν φεύγει από μέσα σου.

  • Και τι θα ήθελες να κρατήσεις στη μνήμη σου οπωσδήποτε από τα τελευταία 12 χρόνια;

Δεν θα ήθελα να ξεχάσω ποτέ τη γέννηση των δύο ανιψιών μου, της Αλεξάνδρας και της Ζακλίν, με μια λίγο μεγαλύτερη αδυναμία στην πρώτη, η οποία είναι και η βαφτισιμιά μου. Είναι κόρες του αδελφού μου, του Γιάννη.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss