Δημήτρης Κόκοτας: «Δεν με στιγμάτισε η απώλεια του πατέρα μου»

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Δημήτρης Κόκοτας στην εφημερίδα «On Time Σαββατοκύριακο» και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού. Μεταξύ άλλων, δε, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην απώλεια του αγαπημένου του πατέρα, Σταμάτη και την δύσκολη διαχείριση της.

  • Στιγμές που σε στιγμάτισαν στην πορεία της ζωής σου…

Δεν με στιγμάτισε καμία στιγμή.

  • Ούτε η απώλεια του πατέρα του, του αείμνηστου Σταμάτη Κόκοτα;

Όχι, δεν με στιγμάτισε η απώλεια του πατέρα μου, δεν το βλέπω έτσι, αλλά με το δικό μου τρόπο. Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή στη ζωή του κάθε ανθρώπου, βλέπω μια ανθρώπινη στιγμή, που συμβαίνει σε κάθε άνθρωπο, ο οποίος οφείλει να μπορέσει να προχωρήσει στη ζωή του, για τον εαυτό του, για την οικογένεια του.

Κάθε μέρα, κάθε στιγμή, ο πατέρας μου είναι πάντα η δεύτερη σκέψη, αν όχι η πρώτη, το ίδιο και η μάνα μου, γιατί έφυγαν από τη ζωή με μικρή διαφορά χρόνου, όμως τους έχω συντροφιά μου συνέχεια. Νιώσαμε την αγάπη στην οικογένεια, είμαστε τυχερά παιδιά.

Οι γονείς μας μάς αγάπησαν, κι εμείς το ίδιο, οπότε την έχουμε για πάντα την αγάπη αυτή, μας συντροφεύει. Παρ’ όλα αυτά είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή, δεν ξέρεις εκείνη την ώρα πόσο χάλια μπορείς να γίνεις.

Πως διαχειρίστηκες τη στιγμή που έμαθες ότι «έφυγε» ο πατέρας σου, ότι δεν θα τον ξαναδείς, δεν θα υπάρξει φυσική παρουσία;

Πορεύεσαι κρατώντας όλο αυτό το σημαντικό κομμάτι – την αγάπη που γνώρισα από εκείνον, όπως κι από τη μητέρα μου. Έτσι προχωράς, μαζί με χιλιάδες, με εκατομμύρια «φωτογραφίες», στιγμές της ζωής που έχεις ζήσει μαζί τους.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss