Δημήτρης Λιγνάδης: Ετοιμάζει θεατρική παράσταση στις φυλακές – Έκανε πρόταση και στον Φιλιππίδη

Ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος είναι προφυλακισμένος στις φυλακές της Τρίπολης φέροντας κατηγορίες για σεξουαλικά εγκλήματα, φέρεται πως ετοιμάζει θεατρική παράσταση, όπως αναφέρει το σημερινό δημοσίευμα από το protothema.gr

Μάλιστα, μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not», ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας, Βασίλης Αναστασόπολος, ανέφερε πως ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει ξεκινήσει ήδη τις πρόβες για την εν λόγω παράσταση.

Ενώ όπως ειπώθηκε, φαίνεται πως έχει κάνει πρόταση και στον συγκρατούμενο του, Πέτρο Φιλιππίδη, ωστόσο εκείνος αρνήθηκε να λάβει μέρος. Παρόλα αυτά, όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Αναστασόπουλος, εξαιτίας του ότι οι δύο άντρες κρατούνται στο ίδιο κελί, ίσως ο Π. Φιλιππίδης τελικά υποκύψει και πει το «ναι» για την παράσταση.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, η θεατρική ομάδα που έστησε ο Δημήτρης Λιγνάδης αποτελείται μέχρι στιγμής από δέκα άτομα, μεταξύ των οποίων και ο προπονητής ιστιοπλοΐας Τριαντάφυλλος Αποστόλου που κατηγορείται για τον βιασμό της τότε 11χρονης πρωταθλήτριας της ιστιοπλοΐας.

Τέλος, να σημειωθεί πως η παράσταση έχει θεματική γύρω από τα 200 χρόνια από την ελληνική Επανάσταση και οι κρατούμενοι θα υποδυθούν τους ήρωες του 1821.

Δείτε παρακάτω:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss